Αθλητικά αρώματα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αθλητικά αρώματα

Αθλητικά αρώματα για δραστήριους καταναλωτές

Αγαπάτε την άσκηση, τον αθλητισμό ή το γυμναστήριο; Για τα άτομα αθλητικής φύσεως και για τους ανθρώπους που αγαπούν τον δυναμικό τρόπο ζωής, επιλέξαμε αυτή την ξεχωριστή συλλογή αθλητικών αρωμάτων. Σας παρουσιάζουμε την κατηγορία των σπορ αρωμάτων που θα σας γεμίσουν ενέργεια και φρεσκάδα κατά τη διάρκεια της ενεργής εξάσκησης του αγαπημένου σας αθλήματος. Ενεργοποιητικά αρώματα κατάλληλα για σπορ και άλλες δραστήριες δραστηριότητες θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και το στυλ σας κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ή ενός περιπάτου μετά από μια κουραστική εβδομάδα εργασίας.

Χρησιμοποιήστε αθλητικό άρωμα πριν από την προπόνηση

Πηγαίνετε στο γυμναστήριο καθημερινά; Σας αρέσει να μυρίζετε ωραία ακόμα και μετά από μια δίωρη προπόνηση; Επιλέξτε σπορ αρώματα από την ειδική κατηγορία αθλητικών αρωμάτων και αθλητικών καλλυντικών μας. Μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας αθλητική μάρκα και να τη συνδυάσετε με τα ρούχα προπόνησης σας. Επίσης, μετά από μια δυναμική και κουραστική ημέρα, μπορείτε να ανανεώσετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας με μοναδικά αφρόλουτρα και να συμπληρώσετε το άρωμα με μια λοσιόν σώματος που προσφέρονται από μάρκες όπως η Lacoste ή η Davidoff. Για τους άνδρες προσφέρουμε αναζωογονητικά βάλσαμα και ενυδατικά προϊόντα aftershave. Μετά από μια κουραστική μέρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνετε ένα ζεστό ντους, να ξυριστείτε και να χαλαρώσετε.

Σετ δώρων με αθλητικά αρώματα

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σετ δώρων με αθλητικά καλλυντικά. Ένα σετ δώρου αθλητικών καλλυντικών μπορεί να περιέχει ένα σετ από αφρόλουτρο, αποσμητικό, λοσιόν σώματος καθώς και ένα αντίστοιχο άρωμα με την ίδια μυρωδιά, το οποίο σε συνδυασμό με τα προϊόντα του σετ παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια αντοχής του αρώματος. Τα σετ δώρου με αθλητικά αρώματα είναι μια πολύ καλή ιδέα για δώρο και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αθλητικό χαρακτήρα. Προσφέρετε στον εαυτό σας την απαραίτητη δόση φρεσκάδας και ενέργειας κατά τη διάρκεια των εντατικών προπονήσεών σας με ένα κατάλληλο αθλητικό άρωμα που θα γίνει απαραίτητο αντικείμενο στο σακίδιό σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest