Τρέχουσες προσφορές​

Εδώ θα βρείτε ειδικές προσφορές και εξαιρετικές εκπτώσεις. Θα σας περιμένουμε σε λίγες μέρες πάλι εδώ.
Σε αυτή την στιγμή προετοιμάζουμε κάτι έκτακτο για εσάς.

 

Παραγγείλετε εύκολα και με ασφάλεια online


Αγαπητοί πελάτες,

μια κατάσταση που κανένας δεν φανταζόταν ποτέ, δυστυχώς έγινε καθημερινή πραγματικότητα. Οι ειδικοί ζητούν αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της επιδημιολογίας, συμπεριλαμβανομένης της ελαχιστοποίησης των προσωπικών συναντήσεων. Όλοι γνωρίζουμε όλοι την κατάσταση και όλοι μας ανησυχούμε. Ας νικήσουμε τον ιό εξάπλωσης μαζί, ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να ζούμε όπως είναι συνηθισμένο.

Σκεφτόμαστε για την υγεία όλων μας.

Στο Parfimo.gr, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε τα παραγγέλθεντα προϊόντα να φτάνουν γρήγορα και με ασφάλεια. Ακολουθούμε αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής και ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών. Φοράμε μάσκες και γάντια, φυσικά όλοι οι courier έχουν εισαγάγει αυτόν τον τρόπο λειτουργίας.

Ακόμα και στη νέα κατάσταση, επεξεργαζόμαστε αμέσως όλες τις παραγγελίες για εσάς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχει λόγος για καθυστέρηση των αποστολών. Είμαστε σε επαφή με όλους τους μεταφορείς και παρακολουθούμε ενεργά την τρέχουσα κατάσταση.

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης, ενδέχεται να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στην παράδοση.

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας εκ των προτέρων με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κατά τη δημιουργία της παραγγελίας ή να πληρώσετε το οφειλόμενο ποσό για την παραγγελία κατά την παράδοση.

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να το κάνουμε μαζί. Σας ευχόμαστε εσείς και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι μια ήσυχη μέρα και καλή υγεία.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: