Εύκολος προσανατολισμός και γρήγορη αναζήτηση χάρη στον νέο μας κατάλογο.

Το Parfimo.gr άλλαξε εντελώς τους τρόπους αναζήτησης και επέκτεινε περαιτέρω τις δυνατότητες του online marketing για την ευκολία των πελατών μας. Κατά την δημιουργία του νέου μας καταλόγου, ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να είναι εύκολη και βολική για τους καταναλωτές να ψαξουν για το επιθυμητό προϊόν μεταξύ των τεράστιων συλλογών μας πάνω από 1 εκατομμύριο προϊόντα.
Μπορείτε εύκολα να χαθήτε μεταξύ των εκατοντάδων εμπορικών σημάτων και των χιλιάδων προϊόντων και σειρών που προσφέρουμε. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε κάνει εύκολο προσανατολισμό στην ιστοσελίδα μας και γρήγορη ανακάλυψη του προϊόντος που αναζητούν. Με βελτιωμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος για της δύο κατηγορίες και μεμονωμένα προϊόντα, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να επιλέξετε ακριβώς αυτο που ψάχνετε με μερικά μόνο κλικ. Αυτό εξοικονομεί χρόνο, το οποίο δεν είναι πλέον απαραίτητο για να βρείτε γρήγορα και εύκολα το προϊόν που θέλετε.

Εύκολος προσανατολισμός και γρήγορη αναζήτηση χάρη στον νέο μας κατάλογο.
Εύχρηστα και εύκολα ψώνια από οποιαδήποτε συσκευή

Ευχάριστα και εύκολα ψώνια από οποιαδήποτε συσκευή

Πραγματοποιείτε αγορές μέσω του τάμπλετ ή του smartphone σας; Χάρη στον προσαρμοστικό σχεδιασμό του νέου ιστότοπου μας, μπορείτε να ψωνίζετε με μερικά μόνο κλικ όλων των συσκευών σας- γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Κάναμε επαναστατικές αλλαγές στην εμφάνιση του ιστότοπου εξίσου καλά σε διαφορετικές συσκευές, συμβάλλοντας στη απλοποίηση και διευκόλυνση της διαδικασίας παραγγελίας απο Parfimo.gr
Πάντα και οπουδήποτε ο ιστότοπός μας θα είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Το online αρωματοποιείο Parfimo.gr σας προσφέρει τις τελευταίες τάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αναζήτηση μέσα από εξελισμένα και ευφυή φίλτρα

Είται θυμάστε το εμπορικό σήμα ή μέρος του ονόματος του προϊόντος που ψάχνετε , η έξυπνη μηχανή αναζήτησης στον ιστότοπο θα προτείνει αμέσως εναλλακτικές λύσεις για το όνομα του προϊόντος ή της μάρκας που αναζητάτε. Η διευρυμένη έξυπνη αναζήτηση
 θα διευκολύνει και θα επιταχύνει τη διαδικασία της συνολικής παραγγελίας. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε διαφορετικά φίλτρα και κριτήρια για να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Търсене чрез усъвършенствани и интелигентни филтри
ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ ΕΜΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ;

Τεράστια ποικιλία προϊόντων

Parfimo.gr προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο. Κάθε μέρα προσθέτουμε και επεκτείνουμε τη συλλογή μας πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα αρώματα και καλλυντικά προϊόντα για να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Εδώ θα βρείτε όχι μόνο περίφημα αρώματα και καλλυντικά από όλο τον κόσμο, αλλα και μοναδικά, εξειδικευμένες μάρκες που δεν μπορείτε να βρείτε στα συνηθισμένα αρωματοπωλεία. Parfimo.gr προσπαθεί να διαρτηρήσει τη ηγετική θέση της ως ένας από του μεγαλύτερους προμηθευτές της αρχικής αρώματα και καλλυντικά στην Ελληνική αγορά. Επιλέξτε πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα έτοιμα για άμεση παράδοση από τις αποθήκες μας.

Obrovská nabídka produktů
Zbrusu nové fotografie

Εντελώς νέες εικόνες

Τώρα μπορείτε να δείτε κάθε προϊόν με μία ματιά και να δείτε όλες τις εξωτερικές τον δυνατότητων με την μικρότερη λεπτομέρια, που θα σας διευκολύνη να επιλέξετε το σωστό προϊόν. Εδώ είναι τρισδιάστατες εικόνες προϊόντων που επιτρέπουν την λεπτομερή προβολή σε όλες τις πλευρές υψηλής ανάλυσεις.

Εγγύηση πρωτοτυπίας

Εγγυόμαστε ότι μπορείτε να αγοράσετε 100% πρωτότυπα προϊόντα που αγοράζονται απευθείας από κατασκευαστές και αποκλειστικούς διανομείς εμπορικών σημάτων. Η υψηλή ικανοποίηση του πελάτη και οι ασφαλείς και απρόσκοπτες αγορές απο το Parfimo.gr έχουν αποδειχθεί στην αγορά τα τελευταία χρόνια και έχουν απονείμει πολλά βραβεία και πιστοποιητικά που κατέχει η εταιρεία.

Zbrusu nové fotografie

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

Εγγύηση πρωτοτυπίας

Όλα τα προϊόντα μας φτάνουν από τις κεντρικές μας αποθήκες στην Τσεχική Δημοκρατία, η οποία διαρκεί περίπου 5 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα σας θα αποσταλούν με ρητή παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας.

Φτηνές παραδόσεις

Η τιμή παράδοσης είναι μία από τις χαμηλότερες στη χώρα! Επιλέξτε τη διεύθυνση αποστολής και η αποστολή σας θα είναι εκεί κατά τη συμφωνημένη ημέρα και ώρα έτοιμη να παραλάβει. Μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ή να ανακατευθύνετε την αποστολή σε άλλη διεύθυνση ακόμη και μετά την αποστολή της αποστολής σε εσάς.

Τεράστια ποικιλία

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 1 εκατομμύριο πρωτότυπα προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα στο απόθεμα και είναι έτοιμα να σας σταλούν. Στην τεράστια ποικιλία μας θα βρείτε μόνο αυθεντικά προϊόντα από παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest