Σπρεϊ σώματος

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Σπρεϊ σώματος

Λαχταράτε ένα άρωμα τόσο απαλό όσο ένα στοργικό χάδι; Αποκτήστε ένα body veil ή body mist, το οποίο λειτουργεί και ως ευχάριστο σπρέι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Είναι επίσης κατάλληλο ως το πρώτο άρωμα για τις νεαρές κυρίες. Μπορείτε να ψεκάσετε το body mist "από την κορυφή μέχρι τα νύχια" χωρίς να ενοχλήσετε κανέναν. Περιέχει μόνο λίγα τοις εκατό αρώματα, ελάχιστο οινόπνευμα και έλαια, επομένως δεν δημιουργεί δυνατές αναθυμιάσεις ή λεκέδες στα ρούχα. Με λίγα λόγια, αν θέλετε ένα δροσιστικό καλοκαιρινό διακριτικό γυναικείο άρωμα, επιλέξτε ένα body mist!

Πώς να υποστηρίξετε την αντοχή του body mist

Το body mist είναι σαν κολόνια για τις γυναίκες. Διατηρείται καλύτερα σε υγρή επιδερμίδα, γι' αυτό χρησιμοποιήστε πρώτα ενυδατικό γάλα στο δέρμα σας . Χάρη σε αυτό, το άρωμα δεν μπαίνει στους πόρους, αλλά παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος και αναδεικνύεται όμορφα. Επαναλάβετε την εφαρμογή του body mist κατά τη διάρκεια της ημέρας όπως χρειάζεται. Το γοητευτικό του άρωμα θα τονίσει την προσωπικότητά σας και θα σας φέρει μια αισιόδοξη διάθεση.

Συμβουλές για body mist διάσημων brands

Δοκιμάστε, για παράδειγμα, το body mist Chanel Chance Eau Tendre, ένα πολύ θηλυκό και αξιοπρεπές άρωμα λουλουδιών, συγκεκριμένα γιασεμί, υάκινθου και ίριδας. "Είναι σε υψηλό επίπεδο, αρωματίζει το δέρμα όλη μέρα", είπε ένας πελάτης στην κριτική. Εξάλλου, δεν μπορείτε να αμφιβάλετε για την ποιότητα της γαλλικής μάρκας. Είναι επίσης πολύ κατάλληλο και για δώρο. Το Vera Wang Embrace Periwinkle and Iris,για παράδειγμα, ένα σαγηνευτικό άρωμα από γάλα, ίριδες και μυρτιά, κατατάσσεται επίσης στην κορυφή της αγοράς. Το σέξι body mist Playboy Play It Wild For Her θα σας ευχαριστήσει ακόμα και με την χαμηλή τιμή του. Στο e-shop, μπορείτε να ταξινομήσετε τα body mists ανάλογα με τις μάρκες ή τον τύπο του αρώματος (ανατολίτικο-floral κ.λπ.).

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest