Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Matis Réponse Teint Radiance Cream Κρέμα προσώπου ημέρας για γυναίκες 50 ml

Δεν είναι διαθέσιμο   |  (ID: 62683)
27,70

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η μάρκα MATIS παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο πριν από περισσότερα από 75 χρόνια και είναι ένας από τους ηγέτες στον τομέα της φροντίδας του δέρματος. Επί του παρόντος, η μάρκα MATIS προσφέρει 12 σειρές που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση των ελλείψεων για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορείτε να επιδοθείτε στην πολυτελή περιποίηση με τα καλλυντικά MATIS τόσο στα ινστιτούτα αισθητικής όσο και από την άνεση του σπιτιού σας.

Μια μάρκα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών

Τα καλλυντικά MATIS προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από προϊόντα προσώπου και σώματος έως περιποίηση μαυρίσματος. Τα προϊόντα MATIS βασίζονται σε φυσική βάση. Χάρη στη συνεχή επικοινωνία με τους ίδιους τους πελάτες, η μάρκα MATIS προσπαθεί να καλύψει όλες τις ιδέες και απαιτήσεις στον τομέα της φροντίδας του δέρματος.

Καλλυντικά από τα χέρια των ειδικών

Η κινητήρια δύναμη πίσω από το εμπορικό σήμα MATIS είναι η έρευνα αιχμής και μια ομάδα ειδικών, με επικεφαλής χημικούς, γιατρούς και σχεδιαστές, που εργάζονται για τη βελτίωση των προϊόντων ώστε να καλύπτουν 100% τις ανάγκες ανδρών και γυναικών όλων των ηλικιών. Ο τελικός έλεγχος και έλεγχος που γίνεται υπό αυστηρή ιατρική παρακολούθηση είναι αυτονόητο για τα προϊόντα. Η μέγιστη ασφάλεια και η υψηλή ποιότητα είναι από τα δομικά στοιχεία της μάρκας MATIS .

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: