Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
  • Unisex
  • Παιδιά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Κρέμες για προτομή

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Κρέμες για προτομή

Το ντεκολτέ, που αποκαλύπτεται κυρίως τις καλοκαιρινές μέρες πρέπει να το φροντίζετε συνεχώς με τη βοήθεια προηγμένων καλλυντικών. Ειδικές κρέμες στήθους, σχεδιασμένες για ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος του στήθους και του ντεκολτέ , μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μετά από ηλιοθεραπεία, δίαιτα, εγκυμοσύνη και θηλασμό. Κρατήστε το μπούστο σας όμορφο και σφιχτό παρά την ηλικία σας!

Συμβουλές για κρέμες κατάλληλες για το μπούστο

Η Dermacol Enja Push Up Firming Cream είναι μια εξαιρετική προσιτή Τσέχικη κρέμα push-up για το στήθος, που δημιουργεί το αποτέλεσμα ενός αόρατου σουτιέν. Περιέχει ένα σύμπλεγμα φυσικών ουσιών που επαναφέρουν την ελαστικότητα στο δέρμα του στήθους και του ντεκολτέ και ταυτόχρονα εμποδίζουν την περαιτέρω αποδυνάμωσή του. Εφαρμόζεται μόνο μία φορά την ημέρα με κίνηση μασάζ, αλλά η τακτική χρήση της είναι απαραίτητη. Δημοφιλής είναι και η κρέμα σώματος Dermacol Push Up, η οποία εφαρμόζεται από το κάτω μέρος του στήθους μέσα απο το ντεκολτέ μέχρι το λαιμό.

Δοκιμάστε επίσης τζελ και ορούς για το μπούστο

Εκτός από κρέμες, στο εμπόριο κυκλοφορούν τζελ και οροί. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, το Clarins Bust Beauty Extra Lift Gel ή τον ορό σύσφιξης Biotherm Super Bust Tense-In-Serum. Σίγουρα θα εκπλαγείτε και θα απολαύσετε το γρήγορο και ορατό αποτέλεσμα τους.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest