Juvena Skin Rejuvenate Κρέμα ομορφιάς νύχτας προσώπου για κανονικό και ξηρό δέρμα για γυναίκες 50 ml

Ξηρη, Κανονικη

Δεν είναι διαθέσιμο   |  (ID: 18181)
65,15

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ενισχυτική κρέμα νύχτας κατάλληλη για κανονικό και ξηρό δέρμα Juvena Rejuvenate & Correct Delining Night Cream.

Σχεδιασμένο για γυναίκες που θέλουν ένα προοδευτικό και υψηλής ποιότητας αντιρυτιδικό προϊόν που βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και εξαλείφει την εμφάνιση και το βάθος των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Η επιδερμίδα φαίνεται σφριγηλή και ομοιόμορφη.

Ενεργοποιεί και διατηρεί την αναγέννηση του δέρματος και βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος από μέσα. Για ενισχυμένη και αισθητά πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Περιέχει τη μοναδική τεχνολογία SkinNova SC Technology για νεανικά φρέσκια επιδερμίδα.

  • Το DELINER COMPLEX διεγείρει την παραγωγή ινωδονεκτίνης - βελτιώνοντας έτσι τη δομή των συνδετικών ιστών. Οι ρυτίδες γεμίζουν από μέσα.

Κρέμα διπλής επίδρασης για αισθητά πιο σφριγηλό δέρμα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ενισχύει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του.

Αναζωογονεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Βοηθά στην αποκατάσταση της απώλειας ελαστικότητας. Γεμίζει τις ρυτίδες. Το δέρμα είναι προετοιμασμένο να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ημέρας. Μαλακώνει ορατά τις βαθιές γραμμές και τις ρυτίδες. Βελτιώνει την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα ένα φρέσκο, πιο σφριγηλό δέρμα. Χαρίζει στο δέρμα νεανική και βελούδινα απαλή όψη. Αναπλάθει και ανανεώνει το δέρμα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Χρήση:Εφαρμόστε το βράδυ σε καθαρισμένο δέρμα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest