Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
  • Unisex
  • Παιδιά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Γυαλιά ηλίου

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου πρέπει να τα έχετε πάντα μαζί σας, καθώς προστατεύουν την υγεία των ματιών και το ευαίσθητο δέρμα γύρω τους. Βοηθούν επίσης στην πρόληψη των ρυτίδων στα μάτια. Η πιο σημαντική απαίτηση για τα γυαλιά ηλίου είναι το φιλτράρισμα UVA και UVB, ειδικά για νερό, άμμο και χιόνι. Όσον αφορά την απόδοση του φίλτρου UV (επίπεδο 0 έως 4), δεν έχει σημασία αν τα γυαλιά ηλίου είναι πιο σκούρα ή πιο ανοιχτά. Προμηθευτείτε καλά γυαλιά ηλίου για όλα τα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, τόσο στη θάλασσα όσο και στο βουνό. Εάν δεν είστε σίγουροι για την ποιότητα των γυαλιών ηλίου σας, μετρήστε το φίλτρο UV τους σε έναν οπτικό.

Συμβουλές για επώνυμα γυαλιά ηλίου

Για παράδειγμα, ενδιαφέροντα είναι τα παιδικά γυαλιά ηλίου με μέγιστη προστασία UV από τη μάρκα Dialfa Pharmaceuticals. Είναι διακοσμημένα με ζωγραφικούς ήρωες - Spiderman, Hello Kitty ή Tom & Jerry. Τα γυαλιά ηλίου κατασκευάζονται επίσης από τις παγκοσμίου φήμης μάρκες μόδας Dolce & Gabbana, Chloé, Laura Biagiotti και TOM FORD. Μπορείτε να παραγγείλετε τις καινοτομίες και τα βασικά αρώματα τους από εμάς.

Συμβουλές για αντηλιακά καλλυντικά

Όπως τα γυαλιά ηλίου, τα αντηλιακά καλλυντικά είναι απαραίτητα για την προστασία από την επικίνδυνη ακτινοβολία UV. Δείτε τη μεγάλη γκάμα τους στο e-shop μας. Διαθέτουμε αντηλιακά για το πρόσωπο, το σώμα, προϊόντα για μετά τον ήλιο, καλλυντικά αυτομαυρίσματος και βάλσαμα για τα χείλη με SPF. Οι αποδεδειγμένες μάρκες είναι οι PIZ BUIN, Malibu και Eucerin. Εξοπλισμένοι με αξιόπιστα γυαλιά ηλίου και αντηλιακό, μπορείτε να εκτεθείτε στον ήλιο χωρίς ανησυχία!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest