Ενυδατικό σπρέι σώματος

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ενυδατικό σπρέι σώματος

Το ενυδατικό body mist είναι ένα ελαφρύ αρωματικό αξεσουάρ με ενυδατική καλλυντική φροντίδα, το οποίο λειτουργεί και ως ευχάριστο σπρέι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Περιέχει μόνο λίγα τοις εκατό αρώματα, ελάχιστο οινόπνευμα και έλαια, επομένως δεν δημιουργεί δυνατές αναθυμιάσεις ή λεκέδες στα ρούχα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό body mist

Εφαρμόστε το ενυδατικό body mist στο δέρμα όλου του σώματος, κατά προτίμηση μετά το πρωινό ντους, πριν ντυθείτε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, εφαρμόστε το στο δέρμα όπως χρειάζεται. Το ευχάριστο άρωμά του θα σας φέρνει πάντα καλή διάθεση και ενέργεια. Επιπλέον, έχετε μια ευχάριστη αίσθηση ενυδατωμένης επιδερμίδας, η οποία τα πιο παχιά αρώματα μερικές φορές στεγνώνουν.

Συμβουλές για body mists γνωστών brands

Δοκιμάστε, για παράδειγμα, το ενυδατικό body mist Lancome Oui ή το Eau de Soin Clarins Eau Ensoleillante, ένα ελαφρύ γυναικείο άρωμα γεμάτο φυσικά συστατικά που συνδυάζει αρωματικά αποστάγματα με φυτική ενέργεια που βασίζεται στην αρωματοθεραπεία και τη φυτοθεραπεία. Η καρδιά της περιέχει Ιλάνγκ ιλάνγκ, γαρύφαλλο, μιμόζα και χαμομήλι. Αυτό το ενυδατικό πέπλο σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετικός καλοκαιρινός καλλυντικός εξοπλισμός στην τσάντα σας, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στα καταστήματα, στο μπαρ ή για βόλτες στην πόλη.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest