Αρωματικές σακούλες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρωματικές σακούλες

Μια αρωματική σακουλίτσα με διάφορες διαστάσεις θα αρωματίσει την γκαρνταρόμπα σας, το κουτί παπουτσιών, τη βαλίτσα, την τσάντα με αθλητικό εξοπλισμό και άλλα σημεία στο διαμέρισμα για πολύ καιρό. Τα ευγενή του αρώματα, όπως το περγαμόντο, το γιασεμί ή το σανταλόξυλο, μεταφέρουν σταδιακά το άρωμά τους στον επιλεγμένο χώρο. Και αμέσως νιώθεις πολύ καλύτερα μέσα σε αυτό!

Θα επιλέξετε αρωματική σακούλα, σπρέι ή διαχύτη;

Εντυπωσιακά οικιακά αρώματα παράγονται, για παράδειγμα, η πολυτελής ιταλική μάρκα Culti, η οποία δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά από το 1990. Μπορείτε να επιλέξετε από αυτήν μια αρωματική σακουλίτσα, ένα σπρέι ή έναν διαχύτη με ξυλάκια. Και κατά προτίμηση όλα για ένα συγκεκριμένο σκοπό μαζί, έτσι ώστε το διαμέρισμα να είναι τέλεια αρωματισμένο με την κατάλληλη ευωδία.

Δοκιμάστε ένα αρωματικό σακουλάκι με κόλιανδρο, για παράδειγμα

Η unisex αρωματική σακούλα Culti Stile Aqqua απελευθερώνει σταδιακά ένα φρέσκο άρωμα από κόλιανδρο, περγαμόντο, μιμόζα, φασκόμηλο και σανταλόξυλο στην επιλεγμένη περιοχή. Υπάρχει και ως σπρέι και διαχύτης με ξυλάκια, καθώς και το Culti Stile Aramara, Culti Stile Mountain και πολλά άλλα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest