Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
  • Unisex
  • Παιδιά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Αρωματικά λάδια ποδιών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρωματικά λάδια ποδιών

Εκλεπτυσμένο αρωματικό λάδι ποδιών αρωματίζει τα άκρα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά το ζεστό καλοκαίρι, και ταυτόχρονα τους παρέχει θρεπτικά συστατικά.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το προϊόν σας

Εκτός από τα πόδια και τους αστραγάλους, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε αρωματικό λάδι ποδιών στους μηριαίους ή τους ξηρούς αγκώνες. Αποκτήστε απαλό δέρμα με ένα ευχάριστο άρωμα, το οποίο παραμένει για ώρες. Τα αρωματικά έλαια θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από γυναίκες με ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα.

Ποιά αρωματικά λάδια να διαλέξετε

Τα γυναικεία αρωματικά έλαια για πόδια αντιπροσωπεύονται στην προσφορά μας από το προϊόν Carolina Herrera Good Girl, συμπλήρωμα του γνωστού αρώματος. Μυρωδιά υπέροχου καφέ, αμυγδάλων, κακάο, γιασεμί και άλλα ευαίσθητα λουλούδια. Όλες οι μορφές του αρώματος Carolina Herrera Good Girl υπογραμμίζουν τη γυναικεία γοητεία και τη φυσική σας κομψότητα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αρωματικά έλαια της δημοφιλούς μάρκας Frais Monde, τα οποία διαθέτουμε. Τα μοντέλα με την καλύτερη βαθμολογία είναι τα Lily Of The Valley και Spa Fruit Apricot και White Musk, για τα οποία λέει η κυρία Βερόνικα: «Μυρίζει σαν το Calvin Klein Secret Obsession. Και για αρωματικό λάδι, διαρκεί πραγματικά πολύ.»

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest