Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
  • Unisex
  • Παιδιά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Αποτριχωτικά

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αποτριχωτικά

Οι αποτριχωτικές συσκευές είναι ένας από τους τρόπους για να επιτύχετε τέλεια λεία επιδερμίδα χωρίς ανεπιθύμητες τρίχες μακροπρόθεσμα. Οι αποτριχωτικές μηχανές αφαιρούν τις τρίχες, συμπεριλαμβανομένων των ριζών, κάτι που προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια σε σύγκριση με την αποτρίχωση, στην οποία γίνεται μόνο επιφανειακή αποτρίχωση. Οι αποτριχωτικές συσκευές χωρίζονται σε κλασικές συσκευές αποτρίχωσης και αποτριχωτικές συσκευές IPL, η επιλογή της συσκευής εξαρτάται κυρίως από το μέρος του σώματος απο το οποίο θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες , υπάρχουν επίσης συσκευές κατάλληλες για την αφαίρεση τρίχας στο ευαίσθητο δέρμα του προσώπου.

Κλασικές συσκευές αποτρίχωσης

Οι κλασικές αποτριχωτικές συσκευές περιέχουν δίσκους ή τσιμπιδάκια που περιστρέφονται γρήγορα και αφαιρούν τις τρίχες ακόμη και με τη ρίζα, αυτές οι συσκευές αποτρίχωσης είναι κατάλληλες για την αποτρίχωση των ποδιών, των μασχαλών και των ευαίσθητων περιοχών. Η διάρκεια του λείου δέρματος είναι για λίγες εβδομάδες. Μπορείτε να αγοράσετε συμβατικές συσκευές αποτρίχωσης σε χαμηλότερη τιμή από τις αποτριχωτικές συσκευές IPL, αλλά το μειονέκτημα είναι η ελαφρώς επώδυνη αποτρίχωση.

Αποτριχωτικές συσκευές IPL

Οι αποτριχωτικές συσκευές IPL διαταράσσουν τη δομή της τρίχας με έντονο παλμικό φως, αλλά η αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται από το χρώμα της τρίχας και το χρώμα του δέρματος. Για ελαφρύτερους τόνους, αυτός ο τύπος αποτριχωτικής συσκευής μπορεί να μην είναι αποτελεσματικός. Οι αποτριχωτικές μηχανές IPL είναι κατάλληλες για την αφαίρεση τριχών στα πόδια, τις μασχάλες, το πρόσωπο και τις ευαίσθητες περιοχές. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το δέρμα παραμένει λείο για αρκετές εβδομάδες και η αποτρίχωση είναι ανώδυνη. Το μειονέκτημα είναι η υψηλότερη τιμή αγοράς.

Απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τις τρίχες και απολαύστε απόλυτα απαλό δέρμα χωρίς ανεπιθύμητες τρίχες για αρκετές εβδομάδες χάρη στις αποτριχωτικές συσκευές.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: