4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander Eau de Cologne

Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
9,35
Παράδοση:
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
15,00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η κολόνια 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander είναι ένα φρουτώδες πικάντικο άρωμα για άνδρες και γυναίκες, που δημιουργήθηκε από την niche αρωματοποιό Alexandra Monet. Το άρωμα σε παραδοσιακό μπουκάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις γενιές, αλλά ιδιαίτερα τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Στην πραγματικότητα, τις ζεστές ημέρες λειτουργεί όχι μόνο ως άρωμα αλλά και ως ένα ευπρόσδεκτο ντους ανακούφισης στις τροπικές θερμοκρασίες. Το Eau de Cologne περιέχει μόνο 3-5% συστατικά αρώματος, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι πάντα διακριτικό.

Αναζωογονητικό λευκό ροδάκινο και κορίανδρος

Το ελαφρύ unisex άρωμα 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander είναι εμπλουτισμένο με λευκά ροδάκινα, κόλιανδρο, εσπεριδοειδή, βότανα και πράσινες συγχορδίες. Είναι εξαιρετικά ευχάριστο για ένα διακριτικό άρωμα για όλο το σώμα που μπορεί να επαναλαμβάνεται ανάλογα με τις ανάγκες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι δελεαστικές νότες ροδάκινου που υπογραμμίζονται με μπαχαρικά θα σας κρατήσουν να αισθάνεστε φρέσκοι και καθαροί όλη την ημέρα.

Ένα άρωμα που γεννήθηκε από την παράδοση της κολόνιας 4711

Το άρωμα 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander ακολουθεί τη μακρά παράδοση της θρυλικής κολώνιας 4711, η οποία πωλείται ακόμη και σήμερα. Δημιουργήθηκε τον 18ο αιώνα, το 1792, και προτιμήθηκε από τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τη βασίλισσα Βικτώρια και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Ωστόσο, η συνταγή της παραμένει μυστική, το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι περιέχει δεντρολίβανο, λεβάντα και εσπεριδοειδή. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό όταν η γοητεία του έχει μαγέψει τόσες πολλές γενιές. Δοκιμάστε επίσης τη σύγχρονη κολόνια 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander, ένα τυπικό άρωμα του 21ου αιώνα!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest