4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit Eau de Cologne

          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
16,35
Παράδοση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Unisex κολόνια 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit θα προσελκύσει άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό. Εμπνεύστηκε από μια αποστολή στο τροπικό δάσος της Νότιας Αμερικής που ανέλαβε η αρωματοποιός Cecile Hua. Φανταστείτε ατελείωτο πράσινο γύρω σας και στις κορυφές των δέντρων, αναπνέυστε τον ζεστό, υγρό αέρα με το άρωμα του ροζ πιπεριού και των εξωικών ξύλων...Η σύγχρονη κολόνια θα σας ανανεώσει όποτε το χρειάζεστε.

Η δύναμη του ροζ πιπεριού και του γκρέιπφρουτ

Το ελαφρύ άρωμα Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit ενσαρκώνει συναισθήματα χαράς και ευτυχίας. Τα κύρια συστατικά του είναι αυτά που ήδη παρουσιάστηκαν στο όνομα: ροζ πιπέρι και γκρέιπφρουτ καλύτερο για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες. Και που να την κατατάξετε ανάμεσα στους τύπους αρωμάτων; Η κολόνια (Eau de Cologne) περιέχει 3-5% άρωμα και λειτουργεί ως διακριτικό άρωμα ημέρας. Είναι ελαφρώς ισχυρότερη από το aftershave αλλά ασθενέστερη από το eau de toilette, πόσο μάλλον από το eau de parfum.

Το τέλειο άρωμα διακοπών - και για τους δύο

Το Acqua Colonia 4711 Pink Pepper & Grapefruit είναι επίσης ένα πρακτικό άρωμα για τους συντρόφους στις καλοκαιρινές διακοπές - ένα μπουκάλι εξοικονομεί χώρο στις αποσκευές σας και μειώνει το βάρος. Αφεθείτε σε ένα άρωμα από τη γερμανική εταιρεία 4711, η οποία προμηθεύει επίσης την αυθεντική κολόνια 4711 του 18ου αιώνα μέχρι σήμερα. Στους χρήστες της έχουν συμπεριληφθεί ο διάσημος συγγραφέας Johann Wolfgang Goethe, ο πολέμαρχος και αυτοκράτορας Ναπολέων και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest