Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Veet Silk & Fresh™ Normal Skin Αποτριχωτική κρέμα για κανονικό δέρμα για γυναίκες 100 ml

Δεν είναι διαθέσιμο   |  (ID: 76985)
3,20

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Λαχταράτε λείο, άτριχο δέρμα που είναι τόσο απαλό όσο το ίδιο το μετάξι; Η επωνυμία Veet φέρνει φροντίδα με τη μορφή αποτριχωτικών προϊόντων που θα απαλλάξουν το δέρμα σας από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και θα εξασφαλίσουν μακράς διαρκείας αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημα των προϊόντων Veet δεν είναι μόνο το μακροχρόνιο αποτέλεσμα, το οποίο ανταγωνίζεται τολμηρά τα ξυραφάκια, αλλά και η μείωση του κινδύνου ανάπτυξης της τρίχας.

Μεταξένιο δέρμα

Τα προϊόντα της επωνυμίας Veet έχουν γίνει δημοφιλή στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η γκάμα της μάρκας περιλαμβάνει προϊόντα που είναι επίσης κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα. Σήμερα, η επωνυμία Veet χρησιμοποιείται από περισσότερους από 30 εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες παγκοσμίως που δεν μπορούν να επαινέσουν το απόλυτα απαλό, μεταξένιο δέρμα.

Απαλλαγείτε από τις τρίχες χωρίς συμβιβασμούς

Εάν δεν τολμάτε να χρησιμοποιήσετε αποτριχωτικές ταινίες, μπορείτε να δοκιμάσετε, για παράδειγμα, την ανώδυνη αποτριχωτική κρέμα και άλλα προϊόντα της Veet . Η επωνυμία Veet δε φροντίζει μόνο για την αφαίρεση τριχών στα πόδια, ορισμένα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος και με τη βοήθειά τους μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Ποντάρετε στην επωνυμία Veet για τέλειο αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 28 ημέρες.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: