Δωρεάν μεταφορικά με κάθε αγορά από τη μάρκα Marc Jacobs

Rihanna Nude Eau de Parfum για γυναίκες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σχεδόν κάθε γυναίκα, κορίτσι και νεαρή κυρία γνωρίζει αναμφίβολα τις παγκοσμίου φήμης επιτυχίες της ποπ τραγουδίστριας Rihanna. Ωστόσο, η Rihanna προμηθεύει τους πιστούς θαυμαστές της όχι μόνο με ρυθμική και ευχάριστη μουσική, αλλά και με αρώματα γλυκών και φρουτώδεις τόνων . Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα αρωματικών συνθέσεων που θα φωτίσουν και θα κάνουν τη μέρα σας πιο ευχάριστη. Εκτός από τα γοητευτικά αρωματικά αποθέματα, τα αρωματικά νερά της Rihanna μπορούν επίσης να καυχηθούν με όμορφα και κομψά μπουκαλάκια αρωμάτων. Τα σαγηνευτικά, θηλυκά και αισθησιακά αρώματα της Rihanna είναι σχεδιασμένα ειδικά για νεαρούς επαναστάτες που δεν φοβούνται τίποτα.

Το πρώτο άρωμα της Rihanna

Η τραγουδίστρια Rihanna έχει ήδη στο βιογραφικό της μια σειρά από επιτυχημένες μουσικές συνθέσεις. Ωστόσο, έγινε γνωστή κυρίως για τις επιτυχίες της Umbrella και Diamonds. Το 2011, η τραγουδίστρια Rihanna κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα και ξαφνικά ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη λίστα της δημοτικότητας των θαυμαστών της. Το πρώτο άρωμα ονομάζεται Rihanna Reb'l Fleur . Οι τολμηροί και σέξι τόνοι αυτού του αρώματος κέρδισαν ξαφνικά τις καρδιές εκατομμυρίων γυναικών θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και σήμερα, τα αρώματα Rihanna γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Αυτή η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος δεν είναι μόνο απίστευτα όμορφη, αλλά και πολύπλευρη και ταλαντούχα.

Αρώματα της Rihanna

Η ίδια η Rihanna λέει για τις μυρωδιές της: "Το βασικό στοιχείο των αρωμάτων μου είναι ρομαντικά και θηλυκά συστατικά , τα οποία διαλύονται σε προκλητικούς έως καταιγιστικούς τόνους και συνθέσεις ". Αυτή η δυαδικότητα αντικατοπτρίζεται επίσης στη μουσική και τον τρόπο ζωής της. Επομένως, τα μοναδικά αρώματα της Rihanna είναι φτιαγμένα για αδέσμευτες θεές που θέλουν να υπογραμμίσουν τη θηλυκότητά τους. Ταυτόχρονα, το άρωμα από τη Rihanna μπορεί να αιχμαλωτίσει τέλεια τις ανδρικές αισθήσεις. Τα αρώματα Rihanna χαρακτηρίζονται κυρίως από τους φρουτώδεις-floral τόνους και τα γοητευτικά μπουκάλια τους, που θα αναδειχθούν τέλεια στο ράφι του μπάνιου. Θα εκπλαγείτε επίσης ευχάριστα από τις ευνοϊκές τιμές όλων των προσφερόμενων αρωμάτων.

Εσείς? Τι άρωμα Rihanna θα θέλατε να προσθέσετε στη συλλογή σας;

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: