Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

RefectoCil Styling Gel Φροντίδα βλεφαριδών και φρυδιών για γυναίκες

Διαθέσιμα   |  (ID: )
12,80
Παράδοση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ψάχνετε για αξιόπιστη βαφή για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας; Η μάρκα RefectoCil έχει αναγνωριστεί διεθνώς απο γενιές. Σήμερα βρίσκεται υπό την πτέρυγα της GW Cosmetics και τα σύγχρονα εργαστήρια εδρεύουν στο Leopoldsdorf κοντά στη Βιέννη. Το RefectoCil προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών χρωμάτων, μπορείτε να απολαύσετε τέλεια χρωματιστές βλεφαρίδες και φρύδια για έως και 6 εβδομάδες. Τα αποδεδειγμένα καλλυντικά RefectoCil θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να ανακαλύψετε έναν νέο ορίζοντα μπροστά σας.

RefectoCil: Βαφή για βλεφαρίδες και φρύδια

Η μάρκα RefectoCil χρονολογείται από το 1930, όταν ο Josef και η Angela Gschwentner ίδρυσαν το δικό τους κομμωτήριο στη Βιέννη. Εδώ αρχίζουν να παράγουν μοναδικά προϊόντα χρωματισμού και καλλυντικά μαλλιών. Στην αρχή για προσωπική χρήση και σταδιακά για άλλα σαλόνια. Οι πελάτες εκτιμούν τη συνολική προσέγγιση για το χρωματισμό των βλεφαρίδων και των φρυδιών, τη γρήγορη και ασφαλή χρήση και την απαλή φροντίδα των ματιών. Σήμερα, η RefectoCil είναι η κορυφαία εταιρεία της GW Cosmetics.

Πώς να επιτύχετε σαγηνευτικά μάτια με τα προϊόντα RefectoCil;

Το κύριο προϊόν του RefectoCil σχετίζεται με τον χρωματισμό των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Το εύρος χρωμάτων μπορεί να είναι μαύρο, γραφίτη, μπλε-μαύρο, καφέ ή ανοιχτό καφέ. Ο χρωματισμός θα διαρκέσει για μερικές εβδομάδες και το σωληνάριο των 15 ml είναι αρκετό για έως 30 χρήσεις. Η εφαρμογή είναι εύκολη και δεν διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά. Το προϊόν δεν προκαλεί αλλεργίες. Τα άλλα προϊόντα είναι προϊόντα προστασίας των ματιών, κρέμα προστασίας του δέρματος και οξειδωτικό υγρό. Εάν το χρώμα πάει στο δέρμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόν για να αφαιρέσετε γρήγορα το χρώμα. Το χρώμα των φρυδιών και των βλεφαρίδων RefectoCil θα δώσει το επιθυμητό σχήμα, λάμψη, ελαστικότητα και χρώμα σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σας.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: