Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Nike Perfumes Green Woman Eau de Toilette για γυναίκες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ισπανική μάρκα αρωμάτων Nike Perfumes εμπορεύεται δημοφιλή αρώματα και καλλυντικά εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Στόχος της ήταν η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς αρωμάτων και καλλυντικών προϊόντων που ενσωματώνουν ενέργεια, δύναμη και ταχύτητα από την ίδρυσή της. Ίσως, αυτός είναι ο λόγος που το όνομά του αποτίει φόρο τιμής στην Ελληνίδα θεά της νίκης Nike, η οποία υποδηλώνει επίσης ότι ο ιδρυτής της μάρκας Nike Perfumes ήταν ενθουσιώδης θαυμαστής της ελληνικής μυθολογίας.

H ισπανική Nike Perfumes Vs. η αμερικανική Nike;

Μην ξεγελιέστε από τις ομοιότητες με τον αμερικανικό κατασκευαστή αθλητικού εξοπλισμού Nike. Εκτός από την κοινή ονομασία, πρόκειται για 2 διαφορετικές εταιρείες , εκ των οποίων η μία παράγει αρώματα και καλλυντικά, η άλλη δημοφιλής αθλητικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, η ισπανική μάρκα Nike Perfumes υπάρχει για αρκετές δεκαετίες περισσότερο από την αμερικανική Nike. Ιδρύθηκε το 1929.

Φρέσκα και νεανικά αρώματα Nike Perfumes

Λατρεύετε ελαφριές αθλητικές συνθέσεις για αναψυχή και χαλάρωση ; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Τα αρώματα Nike είναι απαλά και μοντέρνα, προσαρμόζονται στον σημερινό τρόπο ζωής και αιχμαλωτίζουν την ουσία τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας με τα Eau de Toilette Nike Perfumes!

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: