ΔΩΡΟ με αγορά από τη μάρκα Astrid!

Λάδι marula

Το ιερό αφρικανικό δέντρο μας δίνει τον πλούτο του

Νέα θαυμαστά συστατικά εμφανίζονται στα καλλυντικά σχεδόν κάθε μήνα και τα περισσότερα από αυτά υπόσχονται πιο λαμπερά μαλλιά, πιο ομαλά άκρα και υγιέστερο τριχωτό της κεφαλής. Απλώς θυμηθείτε την ευφορία στην αγορά καλλυντικών που προκλήθηκε από το λάδι καρύδας πριν από χρόνια. Λίγο αργότερα, το λάδι argan έγινε μέρος πολλών καλλυντικών προϊόντων και στη συνέχεια ακολούθησαν άλλα έλαια ομορφιάς. Μία από τις νεότερες προσθήκες στα λάδια μαλλιών είναι το λάδι marula.

Το λάδι marula εξάγεται από τους σπόρους του καρπού ενός δέντρου που ονομάζεται marula, το οποίο μεγαλώνει στη Νότια Αφρική. Για τους ντόπιους, αυτό είναι ένα ιερό δέντρο με συχνά μαγικές ιδιότητες. Εκτός από την παραγωγή βουτύρου, τα κίτρινα φρούτα έχουν άλλη χρήση - οι ντόπιοι τα χρησιμοποιούν για να φτιάξουν μαρμελάδα και κονιάκ φρούτων. Λόγω του γεγονότος ότι οι ελέφαντες αρέσουν επίσης στους καρπούς του δέντρου marula, ονομάζεται «δέντρο ελέφαντας». Παράξενες ιστορίες λέγονται σε όλο τον κόσμο για τους μεθυσμένους ελέφαντες που απολαμβάνουν το ζυμωμένο maruli. Είναι πιο ενδιαφέρον για εμάς ποια οφέλη και επιπτώσεις θα έχει το λάδι marula στα μαλλιά μας.

Τι θρεπτικά συστατικά περιέχει το λάδι marula;

Αυτό το λάδι προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό βιταμινών, αμινοξέων και ωφέλιμων λιπαρών οξέων. Περιέχει ακόμη και 60% περισσότερα αντιοξειδωτικά από το ακόμη πιο διάσημο λάδι argan. Αξίζει να το δοκιμάσετε, έτσι δεν είναι;

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών;

Ναί. Η ελαφριά υφή καθιστά το λάδι marula προτιμώμενο μεταξύ άλλων λαδιών, επειδή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών και λιπαρών μαλλιών. Το φρουτώδες-floral άρωμά του είναι επίσης καταπληκτικό και είναι μια πολύ ευχάριστη εναλλακτική λύση στο άρωμα φουντουκιού από λάδι argan ή macadamia.

Επιδράσεις από λάδι marula στα μαλλιά

Γιατί πρέπει να έχετε λάδι marula στο μπάνιο σας; Σε αντίθεση με άλλα λάδια, απορροφάται πολύ γρήγορα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Πρόκειται για μια γρήγορη δόση θρέψης και ενυδάτωσης, χάρη στην οποία τα μαλλιά σας θα είναι βελούδινα μαλακά και λαμπερά αμέσως μετά την εφαρμογή.

Το λάδι αποτρέπει το ανεπιθύμητο φριζάρισμα και φθορά στα άκρα, μειώνει την πιτυρίδα και αποτρέπει την αφυδάτωση. Προστατεύει τα μαλλιά από υψηλές θερμοκρασίες κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Και ποιο είναι το καλύτερο; Δεν επιβαρύνει τα μαλλιά και δεν αφήνει λιπαρή εμφάνιση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λάδι marula;

Ζεστάνετε μερικές σταγόνες στις παλάμες των χεριών σας και κάντε μασάζ απευθείας στα μαλλιά. Το λάδι μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε στιγμή όταν είναι απαραίτητο, ακόμη και μετά το πλύσιμο των μαλλιών, για να τα προστατέψετε από ζημιές κατά το στέγνωμα. Εάν έχετε πιτυρίδα, συνιστούμε τακτικό μασάζ κεφαλής με μικρή ποσότητα λαδιού. Λόγω της ελαφριάς υφής του, δεν είναι απαραίτητο να ξεπλύνετε αυτό το λάδι μετά την εφαρμογή.

Λάδι σώματος
Δεν είναι διαθέσιμο

Άλλες ενδιαφέρον πληροφορίες για την φροντίδα των μαλλιών:

Εγκυκλοπαίδεια Ομορφιάς: Φροντίδα μαλλιών

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: