Λάβετε ΔΩΡΟ - Αφρόλουτρο Hugo Boss Man - με κάθε αγορά από τη μάρκα Hugo Boss για 25 €.

Mauboussin Homme Eau de Parfum για άνδρες 100 ml TESTER Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

Κωδικός προϊόντος: 99228 Διαθέσιμα πάνω από 10 τεμ
 
 
14,45
Χρόνος παράδοσης:
Άλλες επιλογές για Mauboussin Homme Eau de Parfum
Σετ δώρων Mauboussin Homme Eau de Parfum αγοράστε επικερδώς στο σετ δώρου
Παρακολουθήστε τη διαθεσιμότητα Οι ακόλουθες επιλογές είναι προσωρινά εξαντλημένες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις είναι διαθέσιμοι ξανά:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η Mauboussin είναι μια γαλλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1827. Η Mauboussin εδώ και δεκαετίες ειδικεύεται στην κατασκευή και την πώληση πολυτελών κοσμημάτων. Σήμερα θεωρείται ισοδύναμο με το γαλλικό κόσμημα της Tiffany και ανήκει στις 5 μεγαλύτερες εταιρείες κοσμημάτων. Το 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο είδος αρώματος Mauboussin. Περιέχει χυμώδεις αποχρώσεις φρούτων, που συμπληρώνονται από ζεστά πορτοκάλια και ξυλώδη αρώματα. Αυτό το της εταιρείας είναι αγαπημένο των γυναικών για πάνω από μια δεκαετία. Σήμερα, η Mauboussin έχει 20 αρώματα, το τελευταίο από το 2016. Οι αρωματοποιοί που συνεργάζονται με τη Mauboussin είναι οι Karine Dubreuil, Christine Nagel, Benoist Lapouza και άλλοι.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: