Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Banana Republic

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Σχετικά με τη μάρκα Banana Republic

Τα πρωτότυπα αρώματα της αμερικανικής μάρκας Banana Republic τελειοποιούν το επίσημο και χαλαρό γυναικείο και ανδρικό στυλ. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής συνθέσεων για γυναίκες, άνδρες αλλά και σε unisex σχεδιασμό. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι ένα μόνο μπουκάλι είναι αρκετό για όλη την οικογένεια. Δεν υπάρχει κίνδυνος πλήξης, διότι το άρωμα αντιδρά και με την προσωπική χημεία του καθενός και μυρίζει λίγο διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο.

Banana Republic: Όλα ξεκίνησαν με ρούχα ταξιδιού και σαφάρι

Το 1978, η μπουτίκ με ρούχα ταξιδιού και σαφάρι Banana Republic, ιδρύθηκε στις ηλιόλουστες ΗΠΑ. Αργότερα, η μάρκα διαχειρίστηκε εκατοντάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο και έπεσε κάτω απο την εταιρεία GAP, κάτι που αντικατοπτρίστηκε στην προσφορά πιο πολυτελών προϊόντων. Τα καλλυντικά Banana Republic περιλαμβάνουν επίσης γυναικεία, ανδρικά και unisex αρώματα σε πρωτότυπα και αντιπροσωπευτικά μπουκαλάκια. Δημιουργούνται απο κορυφαίους αρωματοποιούς, όπως οι Honorine Blanc, Jean Claude Deville και Harry Fremont.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αρώματα Banana Republic

Δοκιμάστε για παράδειγμα, το unisex αρωματικό νερό Banana Republic 78 Vintage Green , το οποίο ταιριάζει πολύ με τα γυναικεία φορέματα και τα ανδρικά λευκά πουκάμισα. Αυτό το φρέσκο θα σας ενθουσιάσει φέρνοντας την ατμόσφαιρα της αρχής του καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα. Το πράσινο τσάι και τα φρέσκα χόρτα ξεχωρίζουν περισσότερο σε αυτό, όπως υποδηλώνει και το όνομα. Μια άλλη συμβουλή είναι το Banana Republic M eau de toilette, ένα αποδεδειγμένο ανδρικό άρωμα με ξυλώδη και εσπεριδοειδή νότες απο τη δεκαετία του 90'. Τη γοητεία κάθε άνδρα, ανεξαρτήτως ηλικίας, τονίζει το δημοφιλές Banana Republic Slate eau de toilette. Οι ρομαντικές κυρίες σίγουρα θα γοητευτούν απο το αισθησιακό floral άρωμα του Banana Republic Rosewood . Το unisex αρωματικό νερό Banana Republic Peony & Peppercorn (2019), που αναδικνύει την παιώνια και τους πικάντικους κόκκους πιπεριού, είναι επίσης περιζήτητο με συσκευασία σε απαλούς μωβ τόνους.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: