Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Συμφωνα με την ηλικια

Σαλιάρες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Σαλιάρες

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της μοντέρνας σαλιάρας, όπου το παιδικό γεύμα συναντά το στυλ! Έχουν διανύσει πολύ δρόμο από τις σαλιάρες των γιαγιάδων μας που ράβονταν από παλιά υφάσματα. Αλλά η κύρια αποστολή τους παραμένει η ίδια: αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της περιπέτειας του φαγητού κάθε παιδιού και εξοικονομούν στους ενήλικες πολύ χρόνο και ενέργεια που διαφορετικά θα χρειαζόταν για να καθαρίζουν και να πλένουν τα λερωμένα ρούχα.

Ένα απαραίτητο και πολύ πρακτικό εργαλείο για τα μικρότερα παιδιά

Οι σαλιάρες πιάνουν το σάλιο και ό,τι αφήνουν τα παιδιά να βγει από το στόμα τους κατά τη διάρκεια του γεύματος, προστατεύοντας τα ρούχα τους. Μειώνουν επίσης την ποσότητα των υπολειμμάτων που καταλήγουν στο πάτωμα, την καρέκλα, το τραπέζι ή στα μαλλιά των παιδιών. Ορισμένες σαλιάρες είναι σχεδιασμένες για μωρά από τη γέννηση, ενώ άλλες από την ηλικία των τεσσάρων μηνών. Όποιον τύπο και αν επιλέξετε, οι σαλιάρες μωρών είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για τη σίτιση και την προστασία των ρούχων. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στο τι αστείες γκριμάτσες κάνει η μικρή σας ηλιαχτίδα όταν δοκιμάζει μια νέα λιχουδιά!

Υφασμάτινες σαλιάρες ή σαλιάρες σιλικόνης;

Αρχικά, ας μιλήσουμε για τις βαμβακερές σαλιάρες. Στις μέρες μας, πρόκειται για χαριτωμένα, τακτοποιημένα μικρά μαντηλάκια που τοποθετούνται γύρω από το λαιμό του μωρού. Έχουν την εκπληκτική ικανότητα να απορροφούν το σάλιο και να προστατεύουν τα ρούχα από τους αναπόφευκτους λεκέδες. Είναι μαλακά, ευχάριστα στην αφή και κυκλοφορούν σε ελκυστικά πολύχρωμα σχέδια. Μπορούν εύκολα να πλυθούν και να σιδερωθούν μετά από κάθε χρήση. Φροντίστε να συμπεριλάβετε μερικές υφασμάτινες σαλιάρες στο σετ του νεογέννητου μωρού σας.

Ας περάσουμε τώρα στις νέες σαλιάρες σιλικόνης, οι οποίες προσφέρουν και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά εκτός από την προστασία των ρούχων. Είναι κατασκευασμένες από ασφαλές υλικό σιλικόνης χωρίς BPA, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία του μικρού σας. Διαθέτουν ρυθμιζόμενο ιμάντα και, το σημαντικότερο, μια έξυπνη τσέπη που πιάνει όλα τα υπολείμματα τροφής που φεύγουν συνεχώς από το στόμα του μωρού σας. Το καλύτερο από όλα, πλένονται εύκολα με ζεστό νερό ή στο πλυντήριο πιάτων. Μη διστάσετε: το μωρό θα ενθουσιαστεί με τη νέα διασκέδαση του φαγητού και εσείς με τη σειρά σας θα ενθουσιαστείτε με τη διατήρηση της καθαριότητας και την ελαχιστοποίηση του καθαρισμού μετά το γεγονός.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest