Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Θηλασμός

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Θηλασμός

Το τάισμα του μωρού είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα τα πιο διασκεδαστικά μέρη της γονικής μέριμνας. Καθώς το μικρό σας θαύμα ετοιμάζεται να πάρει την πρώτη του μπουκιά ή να ξεκινήσει τη μετάβαση σε στερεές τροφές, είναι σημαντικό να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή σας για να κάνετε αυτή την περιπέτεια μια διασκεδαστική και ξέγνοιαστη εμπειρία.

Από τα μπιμπερό, τα πιάτα και τα μπολ μέχρι τα πρακτικά δοχεία

Όταν πρόκειται για το τάισμα του μωρού, σίγουρα θα βρείτε μια χρήση για τα μπιμπερό, τα φλιτζάνια και άλλα δοχεία πόσης, όπως βούρτσες καθαρισμού, θηλές, μια ποικιλία παιδικών πιάτων και μπολ, πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα παιδικά κουτάλια, θερμός για ζεστά και κρύα ροφήματα... καθώς και gadgets όπως σαλιάρες σιλικόνης και δίσκοι με καπάκια για την αποθήκευση γάλακτος ή φαγητού. Φροντίστε να προμηθευτείτε ειδικά σκεύη και άλλα αξεσουάρ βρεφικού φαγητού, καθώς τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά τους κάνουν την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη και αναπτύσσουν τις ανεξάρτητες δεξιότητες του παιδιού σας στο φαγητό. Επιπλέον, είναι πολύ ανθεκτικά, ώστε να εξυπηρετούν συχνά πολλά παιδιά διαδοχικά. Τα περισσότερα σκεύη φαγητού για βρέφη μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πλυντήριο πιάτων και στο φούρνο μικροκυμάτων.

Ανακαλύψτε τα μπεστ σέλερ της ενότητας Θηλασμός και αποφύγετε το BPA

Στο τμήμα Θηλασμός, ο θερμός παιδικής τροφής 300 ml, το αθλητικό μπιμπερό με καλαμάκι ή το μπιμπερό με τεχνολογία που μειώνει την ανάμειξη του γάλακτος με τον αέρα και έτσι αποτρέπει την κολική κοιλιά του μωρού, το υπερβολικό ρέψιμο και τη συσσώρευση αερίων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε άλλους τύπους μπιμπερό, σκευάσματα με έντονα χρώματα ή σαλιάρες σιλικόνης με πρακτική τσέπη που μπορείτε απλώς να πλύνετε με ζεστό νερό. Τα σύγχρονα πλαστικά βρεφικά προϊόντα δεν περιέχουν BPA, μια ουσία που μπορεί ενδεχομένως να επηρεάσει την υγεία, ιδίως στο ορμονικό σύστημα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest