Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Αξεσουάρ

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αξεσουάρ

Περιμένετε την άφιξη ενός νέου μέλους της οικογένειας; Ή αναζητάτε μια συμβουλή για ένα δώρο για το μωρό; Όταν φροντίζετε ένα βρέφος και ένα νήπιο, υπάρχουν όλων των ειδών τα αξεσουάρ που μπορείτε να βρείτε μαζί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σε εξαιρετικές τιμές.

Από μπιμπερό μέχρι πιπίλες και από παιχνίδια μέχρι σκεύη φαγητού για νήπια

Περιηγηθείτε στα σύγχρονα μπιμπερό, θηλές, πιπίλες, σαλιάρες, κουδουνίστρες, μασητικά και άλλα παιχνίδια, είδη καθαρισμού και αποστείρωσης, πάνες υφασμάτινες, αλλαξιέρες, καταπραϋντικές κρέμες για την πάνα, σκεύη για νήπια... Μάθετε για τις λειτουργίες τους, κυρίως την ασφάλεια και την υγιεινή, στην άνεση του σπιτιού σας και στη συνέχεια αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε με μια γρήγορη παραγγελία εδώ. Πάρτε έμπνευση από την ενδιαφέρουσα σειρά σετ δώρων για τα μικρότερα παιδιά.

Γιατί να προτιμάτε τα πλαστικά βρεφικά αξεσουάρ χωρίς BPA;

Η BPA ή δισφαινόλη Α είναι μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται στην παραγωγή ορισμένων πλαστικών και ρητινών. Η ουσία αυτή μπορεί να απελευθερωθεί από τα πλαστικά προϊόντα και να έχει δυνητικά αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, ιδίως στο ορμονικό σύστημα. Για το λόγο αυτό έχουν αρχίσει να προτιμώνται προϊόντα με την ένδειξη "χωρίς BPA", που σημαίνει ότι δεν περιέχουν αυτή τη χημική ουσία και είναι κατασκευασμένα από ασφαλέστερα υλικά. Η χρήση προϊόντων χωρίς BPA έχει γίνει δημοφιλής, ιδίως στον τομέα των βρεφικών προϊόντων. Οι καταναλωτές ανησυχούν όλο και περισσότερο για την ασφάλεια και οι μάρκες ακούνε και φέρνουν στην αγορά προϊόντα που δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες, συμπεριλαμβανομένης της BPA. Η επιλογή ενός βρεφικού πλαστικού αξεσουάρ χωρίς BPA μπορεί να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση των πιθανών κινδύνων που σχετίζονται με την έκθεση σε αυτή τη χημική ουσία και να εξασφαλίσει μεγαλύτερη ασφάλεια για το παιδί και ολόκληρη την οικογένεια.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest