Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Μπιμπερό

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Μπιμπερό

Τα μπιμπερό αποτελούν απαραίτητο μέρος του εξοπλισμού κάθε γονέα. Εάν θηλάζετε αλλά πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα ή πρέπει να χαλαρώσετε λίγο, τα ειδικά μπιμπερό σας επιτρέπουν να ταΐζετε το μωρό σας χωρίς να διακόπτετε το θηλασμό. Αυτά τα μοντέλα υποστηρίζουν το αντανακλαστικό του θηλασμού και είναι συμβατά με αντλίες στήθους. Και αν δε θηλάζετε, τα μπιμπερό διαφόρων τύπων είναι απαραίτητα για τη σίτιση του μωρού σας με τεχνητά γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλες τροφές.

Για την ευτυχισμένη κοιλίτσα του μωρού σας

Σήμερα, τα πρακτικά πλαστικά μπιμπερό είναι τα πιο δημοφιλή, αλλά χωρίς ΒΡΑ. Διαθέτουν ευανάγνωστη και ακριβή κλίμακα για εύκολη προετοιμασία της τροφής, καθώς και ευρύ άνοιγμα για εύκολο γέμισμα και πλύσιμο. Μπορούν αν εξοπλιστούν με ειδική βαλβίδα που μειώνει την ανάμειξη γάλακτος και αέρα, αποτρέποντας τους κολικούς στην κοιλιά του μωρού, το υπερβολικό ρέψιμο και τη δημιουργία αερίων. Όταν ετοιμάζετε ένα δώρο για ένα νεογέννητο, το σετ δώρου με μπιμπερό και πιπίλες, φτιαγμένο σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Πώς να καθαρίζετε τα μπιμπερό;

Αφού επιλέξετε το κατάλληλο μπιμπερό, είναι σημαντικό να το συντηρείτε προσεκτικά. Τα μπιμπερό και οι πιπίλες ή οι θηλές πρέπει να αποστειρώνονται τακτικά για να διατηρούνται απολύτως καθαρά και υγιεινά. Συνιστάται να αποστειρώνετε τα μπιμπερό μετά από κάθε χρήση τις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννηση του μωρού και στη συνέχεια μια φορά την ημέρα. Η αποστείρωση μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, σε ζεστό νερό ή σε αποστειρωτή. Τα σύγχρονα μπιμπερό μπορούν να απολυμανθούν και να θερμανθούν στο φούρνο μικροκυμάτων και να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων (εκτός από τη θηλή). Εάν το μωρό σας δε θέλει να πίνει από μπιμπερό, δοκιμάστε άλλους τύπους πιπίλας ή μπιμπερό. Περιηγηθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επιλέξτε τα κατάλληλα για εσάς.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest