Αυθεντικά προϊόντα.
Αξιόπιστη διεθνής μάρκα.
Geniki Taxydromiki ή ACS.
Χαρίστε στην επιδερμίδα σας βαθιά ενυδάτωση και αναγέννηση με το VT Cosmetics Hydrop Reedle Shot – ένα καινοτόμο booster, δημιουργημένο με την μοναδική τεχνολογία Cica Reedle™, που τονώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την απορρόφηση των ενεργών συστατικών. Η φόρμουλα περιέχει υαλουρονικό οξύ, εκτοΐνη και τρεαλόζη, που εξασφαλίζουν μακροχρόνια ενυδάτωση και προστασία από την αφυδάτωση.
Το εκχύλισμα Centella Asiatica και το πρόπολη καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, ενισχύουν το δερματικό φραγμό και βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων. Ακόμα και μετά την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία, σφριγηλή και ζωντανή.
✔ Ενυδατώνει εντατικά και αναζωογονεί το δέρμα ✔ Καταπραΰνει και ενισχύει το δερματικό φραγμό ✔ Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου ✔ Χωρίς parabens και τεχνητά χρωστικά
Τρόπος χρήσης: Απλώστε σε καθαρή και τονισμένη επιδερμίδα, ταμπονάρετε ελαφρά με τις άκρες των δακτύλων και συνεχίστε με την κρέμα που χρησιμοποιείτε συνήθως. Χρησιμοποιήστε το πρωί και το βράδυ για βέλτιστα αποτελέσματα.
Με το VT Cosmetics Hydrop Reedle Shot, κάθε εφαρμογή είναι ένα βήμα προς μια πιο υγιή, λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα.