Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Προστατευτικές μάσκα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Προστατευτικές μάσκα

Πάρτε μια προστατευτική μάσκα προσώπου για να μειώσετε τον κίνδυνο μόλυνσης. Φροντίστε όλη την οικογένειά σας. Στη σειρά θα βρείτε παιδικές μάσκες με ελκυστικά μοτίβα, μπορείτε να επιλέξετε και σετ με απολυμαντικό. Εξαιρετικά δημοφιλείς είναι οι μάσκες μιας χρήσης σε οικονομική συσκευασία και χαμηλές τιμές, για παράδειγμα σε κουτί των 50 ή 10 τεμαχίων. Μάσκες προσώπου υψηλού φιλτραρίσματος FFP2, που αποτελούνται από πολλές στρώσεις και ταυτόχρονα ελαφριές, αναπνέουσες, διατίθενται και σε συσκευασίες πολλών τεμαχίων.

Σωστή χρήση μασκών και αναπνευστικών συσκευών

Καλύψτε το στόμα και τη μύτη σας με μια μάσκα ή έναν αναπνευστήρα. Εάν υπάρχει μεταλλικό μέρος, διαμορφώστε το ανάλογα με τη μύτη. Βεβαιωθείτε ότι η μάσκα καλύπτει πλήρως το πρόσωπο. Μετά την αφαίρεση της μάσκας, καθαρίστε τα χέρια σας με απολυμαντικό ή σαπούνι και νερό.

Η αποτελεσματικότητα των μασκών και των αναπνευστικών συσκευών έχει υποβληθεί και θα υποβάλλεται πάντα σε μια σειρά δοκιμών. Για παράδειγμα, μια μελέτη από το Γερμανικό Κέντρο Αεροδιαστημικής έδειξε ότι οι απλές υφασμάτινες μάσκες βοηθούν επίσης στην πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αν και δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο οι πιστοποιημένες μάσκες μιας χρήσης ή οι αναπνευστήρες. Η μελέτη αναφέρει επίσης ότι παρά τη χρήση μάσκας, είναι σημαντικό να αερίζονται τακτικά οι χώροι για να αποφευχθεί η αύξηση της συγκέντρωσης αερολυμάτων στον αέρα. Συνιστάται στους ανθρώπους να τηρούν αποστάσεις, ακόμη και όταν φορούν μάσκες ή αναπνευστήρες.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest