Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Moroccanoil Repair Μαλακτικό για κατεστραμμένα μαλλιά για γυναίκες 1000 ml

Βαμμενα μαλλια, Κατεστραμμενα μαλλια, Ξηρα μαλλια, Cruelty free

Δεν είναι διαθέσιμο   |  (ID: 88545)
40,20

Βαμμενα μαλλια, Κατεστραμμενα μαλλια, Ξηρα μαλλια

          
Διαθέσιμα   |  (ID: 75891)
30,00
Διαθέσιμα   |  (ID: 35675)
19,90

Βαμμενα μαλλια, Κατεστραμμενα μαλλια, Ξηρα μαλλια

Διαθέσιμα   |  (ID: 109022)
6,05

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αν ακολουθήσουμε τα βήματα του συνιδρυτή της μάρκας Moroccanoil Carmen Tal, θα φτάσουμε στο Ισραήλ, όπου η Carmen Tal έμαθε για πρώτη φορά τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας ειδικής θεραπείας με λάδι στο δικό της δέρμα. Το δροσιστικό συστατικό πυρηνέλαιο Argania Spinosa, γνωστό ως Μαροκινός χρυσός, αποτελεί πλέον τη βάση όλων των καλλυντικών μαλλιών Moroccanoil

Υγρός χρυσός

Ένα σπάνιο λάδι με μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Ε λαμβάνεται από τους καρπούς του αγκαθωτού αργάν, το οποίο συναντάται μόνο στο νοτιοδυτικό Μαρόκο, κάνοντας αυτό το θαυματουργό λάδι ακόμα πιο σπάνιο. Η μάρκα Moroccanoil εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο τον κόσμο και έγινε επίσης απαραίτητος βοηθός για διάσημους σταρ του κινηματογράφου.

Βελούδινα μαλλιά

Οι γυναίκες που έχουν ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς λάμψη βασίζονται στη μάρκα Moroccanoil. Αυτά τα καλλυντικά μαλλιών, εμπλουτισμένα με λάδι αργάν, επαναφέρουν τη φυσική λάμψη και απαλότητα των μαλλιών. Η Moroccanoil φροντίζει για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σας. Προσφέρονται προϊόντα για κάθε τύπο μαλλιών τα οποία καλύπτει όλες τις ειδικές ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: