Λάβετε ΔΩΡΟ - Αφρόλουτρο Hugo Boss Man - με κάθε αγορά από τη μάρκα Hugo Boss για 25 €.

Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club Eau de Toilette για άνδρες 100 ml TESTER Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

Κωδικός προϊόντος: 44306 Διαθέσιμα πάνω από 10 τεμ
 
 
25,90
Χρόνος παράδοσης:
Άλλες επιλογές για Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club Eau de Toilette
Σετ δώρων Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club Eau de Toilette αγοράστε επικερδώς στο σετ δώρου
Παρακολουθήστε τη διαθεσιμότητα Οι ακόλουθες επιλογές είναι προσωρινά εξαντλημένες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις είναι διαθέσιμοι ξανά:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα αρώματα της Mercedes-Benz είναι εξαιρετικά, πρωτότυπα, δυναμικά- με φρέσκια, ενεργητική, εντυπωσιακή μυρωδιά, κατάλληλα για πραγματικούς άνδρες. Η Mercedes-Benz είναι μία από τις πιο γνωστές μάρκες αυτοκινήτων, προσφέροντας πολυτελή και αγωνιστικά αυτοκίνητα στην αγορά. Η μάρκα Mercedes-Benz έχει μια σειρά από 19 αρώματα. Η παλαιότερη έκδοση είναι από το 2012 και η νέα είναι από το 2016. Η Mercedes-Benz Cosmetics προσφέρει ποιοτική φροντίδα για κάθε άνθρωπο. Η συλλογή επίσης περιλαμβάνει αφρόλουτρα, αποσμητικά και deo stick με τις ευχάριστες μυρωδιές του αγαπημένου σας άρωμα.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: