Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Μασητικά και πιπίλες

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Μασητικά και πιπίλες

Όταν το μωρό σας είναι ανήσυχο ή χρειάζεται να ηρεμήσει, μια πιπίλα μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα μικρό θαύμα! Ενώ στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν για το σκοπό αυτό κόμποι από ύφασμα, τσέπες από ζυμάρι ή κομμάτια από ζαχαρούχο ψωμί, τα σημερινά μωρά έχουν την άνεση της πιπίλας.

Διαθέτουμε μόνο αξιόπιστες και ασφαλείς βρεφικές προμήθειες

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά σύγχρονων πιπίλων σιλικόνης που θα λατρέψει κάθε πριγκίπισσα ή μικρό ήρωα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι πιπίλες της σειράς μας υποστηρίζουν πάντα τη σωστή ανάπτυξη της σιαγόνας και των δοντιών του μωρού σας. Είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, ασφαλή για τα δόντια και τα ούλα του μωρού. Χάρη σε αυτές, το μωρό σας δεν θα έχει μόνο στυλ, αλλά και ένα υγιές χαμόγελο! Μετά τη χρήση, απλά ξεπλύνετε τις πιπίλες με καθαρό νερό ή βάλτε τις στον αποστειρωτή και είναι έτοιμες για την επόμενη χρήση. Οι πιπίλες μπορούν επίσης να συνοδεύονται από ειδικές θήκες, πρακτικές κορδέλες με κλιπ και άλλες βρεφικές προμήθειες, συγκεντρωμένες σε σετ δώρου για μωρά.

Η πιπίλα - η "εθιστική" πιπίλα ή ένα είδος σωτηρίας;

Η πιπίλα έχει διχάσει από αμνημονεύτων χρόνων τις γνώμες των γονέων... Ορισμένοι γονείς τη θεωρούν "καταραμένη" διότι τα παιδιά εθίζονται σε αυτή, ενώ άλλοι τη βλέπουν ως απαραίτητη και ένα είδος σωτηρίας. Οι βρεφικές πιπίλες είναι απλά ένα αμφιλεγόμενο θέμα και κάθε γονιός έχει τη δική του γνώμη γι' αυτές. Πολλοί γονείς υποστηρίζουν ότι η πιπίλα προκαλεί εθισμό, παραμορφώνει τις σιαγόνες και μπορεί να βλάψει την υγεία των δοντιών των παιδιών. Επιπλέον, συχνά χάνεται και κανείς δεν απολαμβάνει να την ψάχνει. Άλλοι γονείς δεν εγκαταλείπουν την πιπίλα, καθώς προσφέρει άμεση ανακούφιση και καταπράυνση τόσο στο παιδί όσο και στους ίδιους. Ευτυχώς, η πιπίλα είναι μόνο μια προσωρινή φάση που πολλά παιδιά ξεπερνούν μόνα τους καθώς αναπτύσσουν άλλες δεξιότητες. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και κάθε οικογένεια πρέπει να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για εκείνο.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest