Δώρο για κάθε αγορά από τη μάρκα Lacoste!

EP Line Real Madrid Eau de Toilette για άνδρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η μάρκα EP Line είναι πολύ δημοφιλής, ειδικά μεταξύ των μικρότερων. Οι ευχάριστες μυρωδιές και η ειλικρινά επιλεγμένη φυσική σύνθεση είναι απλά το σωστό για τα παιδιά. Ωστόσο, τα καλλυντικά EP Line είναι δημοφιλή στα παιδιά κυρίως λόγω παιχνιδιάρικης και μοναδικής συσκευασίας. Αν λοιπόν το παιδί σας λατρεύει τους κύριους χαρακτήρες απο τα παραμύθια και τις παιδικές ταινίες όπως: το Ice Kingdom, τον Winnie the Pooh ή τον Shrek, η μάρκα EP Line είναι μια ξεκάθαρη επιλογή, χάρη στην οποία είναι σίγουρο ότι θα τους χαρίσετε ένα χαμόγελο.

Παιδικά καλλυντικά EP Line

Η μάρκα EP Line προορίζεται κυρίως για παιδιά. Ωστόσο, σε πολλά προϊόντα αυτής της μάρκας δύσκολα θα αντιστεκόταν από έναν ενήλικα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μάρκα EP Line φέρνει αρκετά προϊόντα ειδικά για αυτούς. Στην παιχνιδιάρικη και γοητευτική προσφορά της μάρκας EP Line, θα βρείτε προϊόντα για ευαίσθητο παιδικό δέρμα, μαλλιά και δόντια . Ωστόσο, μεγάλη ζήτηση έχει και μια συλλογή από παιδικά eau de toilette και σπρέι σώματος με ευχάριστο άρωμα. Στην προσφορά της μάρκας EP Line όμως και οι ενήλικες θα βρουν κάτι της αρεσκείας τους. Για αυτούς, η μάρκα EP Line έχει ετοιμάσει αφρόλουτρα, αφρούς ξυρίσματος, eau de toilette και αποσμητικά .

EP Line, απαλά και δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά

Όλα τα προσφερόμενα καλλυντικά προϊόντα της μάρκας EP Line κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ε.Ε. Το 95% των προσφερόμενων προϊόντων είναι φυσικά συστατικά. Όλα τα προϊόντα EP Line με μοτίβα δημοφιλών παιδικών ηρώων είναι δερματολογικά ελεγμένα. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα αυτά φέρουν πιστοποιητικά που πληρούν ακόμη και τα πιο αυστηρά πρότυπα της ΕΕ . Όλοι αυτοί οι παράμετροι αποτελούν ξεκάθαρη απόδειξη ότι η μάρκα EP Line είναι η κατάλληλη για όλα τα παιδιά. Ως εκ τούτου, περιποιηθείτε τα παιδιά σας με αυτά τα απαλά φυσικά καλλυντικά κρυμμένα σε χαρούμενες συσκευασίες.

Κάντε την καθημερινή φροντίδα των παιδιών σας πιο ευχάριστη και μετατρέψτε την σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: