Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Συμφωνα με την ηλικια

Είδη Φαγητού

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Είδη Φαγητού

Χαρίστε στο μωρό σας ένα διασκεδαστικό γεύμα με ειδικά παιδικά πιάτα! Χάρη σε αυτό, θα διευρύνει τη διατροφή του και θα μάθει να τρώει ανεξάρτητα. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χαρούμενων χρωμάτων και με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Και επειδή γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μερικές φορές τα κάνουν "θάλασσα", διαθέτουμε μόνο ανθεκτικά και εύκολα στο καθάρισμα μαγειρικά σκεύη. Τα παιδιά σας θα λατρέψουν αυτή την απόσπαση της προσοχής κατά τη διάρκεια του γεύματος και θα νιώσουν αμέσως μεγαλύτερα και πιο σημαντικά με πιάτα που μοιάζουν με των ενηλίκων.

Ποια παιδικά πιάτα θα κερδίσουν την προσοχή σας;

Η τρέχουσα γκάμα των παιδικών είδη φαγητού είναι πραγματικά ποικίλη. Πάρτε έμπνευση από την τρέχουσα γκάμα μας. Για παράδειγμα, μπορείτε να παραγγείλετε έναν μπώλ για γάλα σε σκόνη, ένα πιάτο σιλικόνης με βεντούζα, ένα σετ κουταλιών, μπώλ με καπάκια για την αποθήκευση γάλακτος ή φαγητού, ένα θερμός για φαγητό ή ένα σετ μπολ, πιάτου και φλιτζανιού. Τα βρεφικά πιάτα είναι επίσης μια δημοφιλής συμβουλή για δώρα αν πρόκειται να επισκεφθείτε μια οικογένεια με βρέφος ή νήπιο.

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης και συντήρησης των βρεφικών πιάτων

Τα ειδικά βρεφικά πιάτα μπορούν συνήθως να μπουν στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων, δεν περιέχουν BPA και είναι σχεδιασμένα για παιδιά 6 μηνών και άνω. Συχνά χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα υλικά, ενώ φυσικά δεν κάνουν εξαιρέσεις στην ασφάλεια της υγείας. Ωστόσο, συμβουλευτείτε πάντα τις ειδικές οδηγίες χρήσης για κάθε μοντέλο. Για παράδειγμα, ο βρεφικός θερμός εξυπηρετεί μόνο παιδιά από 12 μηνών. Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι που είναι ασφαλές για τρόφιμα, το οποίο δεν απορροφά οσμές ή γεύσεις, δεν αντιδρά με τις ουσίες των τροφίμων, αλλά δεν είναι κατάλληλο στο πλυντήριο πιάτων ή στο φούρνο μικροκυμάτων.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest