Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Χειροκίνητα θήλαστρα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Χειροκίνητα θήλαστρα

Οι αντλίες στήθους είναι σπουδαίοι βοηθοί για τις μητέρες που θέλουν να δώσουν στο μωρό τους τα οφέλη του μητρικού γάλακτος, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορούν ή δε θέλουν να θηλάσουν απευθείας από το στήθος. Επιτρέπουν στη μητέρα να "παράγει" εύκολα το γάλα και να ταΐζει το μωρό της με μπιμπερό, είτε περιστασιακά είτε πιο συχνά, προσφέροντας ευκολία, αποτελεσματικότητα και ευελιξία. H μητέρα μπορεί να είναι σίγουρη ότι το μωρό της λαμβάνει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά από το μητρικό γάλα ακόμη και όταν η ίδια δεν είναι παρούσα. Με τη βοήθεια ενός θήλαστρου, μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας τρόπο φροντίδας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το μωρό σας λαμβάνει όλα τα οφέλη του καλύτερου - του μητρικού γάλακτος.

Το θήλαστρο - ένα χρήσιμο εργαλείο στη φροντίδα τους βρέφους

Με τη βοήθεια ενός θήλαστρου, μπορεί να δημιουργηθεί ένα απόθεμα μητρικού γάλακτος (στην κατάψυξη για έως και 3 μήνες), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα άτομα τα οποία φροντίζουν το μωρό όταν η μητέρα λείπει από το σπίτι ή δεν μπορεί να ταΐσει η ίδια το μωρό. Το θήλαστρο μπορεί επίσης να ενισχύσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος ή να ανακουφίσει από την περίσσεια μητρικού γάλακτος. Θα παρέχει επίσης στη μητέρα ιδιωτικότητα όταν θηλάζει σε δημόσιο χώρο, όπου μπορεί απλώς να προσφέρει στο μωρό το γάλα της από το μπιμπερό. Και είναι επίσης ένα ευπρόσδεκτο εργαλείο για τις δυσκολίες με την πρόσδεση ή την τοποθέτηση κατά το θηλασμό. Τα χαρακτηριστικά των θήλαστρων για μωρά ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενη ένταση ροής, δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των λειτουργιών διέγερσης και αναρρόφησης, εύκολο καθαρισμό και υγιεινή και λειτουργία χαμηλού θορύβου.

Μάθετε για τους διάφορους τύπους αντλιών στήθους για μωρά

Οι χειροκίνητες αντλίες στήθους λειτουργούν χειροκίνητα και συνήθως έχουν απλό σχεδιασμό. Η μητέρα πιέζει τη λαβή του αντλία για να δημιουργήσει κενό που απορροφά το γάλα. Τα χειροκίνητα θήλαστρα είναι οικονομικά προσιτά και εύκολα στην μεταφορά, οπότε είναι ιδανικά για περιστασιακή ή ταξιδιωτική χρήση.

Τα ηλεκτρικά θήλαστρα λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια και παρέχουν υψηλότερο επίπεδο ατυτοματισμού και άνεσης. Διαθέτουν ρυθμιζόμενες ταχύτητες και λειτουργίες άντλησης που επιτρέπουν στις μητέρες να προσαρμόζουν τη διαδικασία άντλησης στις τρέχουσες ανάγκες τους. Η υψηλότερη απόδοση και ταχύτητα τα καθιστούν κατάλληλα για μητέρες που θέλουν να αντλούν τακτικά.

Διατίθενται επίσης διπλά θήλαστρα, σχεδιασμένα για να αντλούν ταχύτερα και από τους δύο μαστούς ταυτόχρονα. Εκτιμώνται ιδιαίτερα από μητέρες που πρέπει να αντλήσουν περισσότερο γάλα ή εχουν δίδυμα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest