Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Πιπίλα

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Πιπίλα

Η πιπίλα είναι σαν ένας μικρός μάγος που φέρνει μια αίσθηση γαλήνης και άνεσης στο στόμα του μωρού σας. Όταν το μικρό σας αισθάνεται νυσταγμένο ή ενοχλημένο από κάτι, απλώς προσφέρετέ του μια πιπίλα και θα ηρεμήσει ως δια μαγείας. Η απαλή αναρρόφηση της πιπίλας βοηθάει επίσης το μωρό να αποκοιμηθεί, έτσι ώστε και οι γονείς να απολαμβάνουν έναν παρατεταμένο νυχτερινό ύπνο. Και αυτό το καταπληκτικό πραγματάκι προάγει ακόμη και τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, οπότε μπορεί επίσης να αποτρέψει τον πόνο των κολικών στα μωρά.

Μάθετε για τους βασικούς τύπους βρεφικών πιπίλων

Υπάρχουν πολλοί τύποι βρεφικών πιπίλων. Η κλασική πιπίλα είναι απλή αλλά αποτελεσματική. Σέβεται την ασφάλεια και την άνεση του μωρού σας και διατίθεται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζει στις τρέχουσες ανάγκες του μωρού σας. Η ορθοδοντική πιπίλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να φροντίζει για τη σωστή ανάπτυξη των γνάθων και των δοντιών. Το έξυπνο σχήμα της προσαρμόζεται στη στοματική κοιλότητα και προστατεύει τη σωστή θέση των δοντιών. Ο ηγέτης της αγοράς είναι η δυναμική πιπίλα σιλικόνης που δεν παρεμβαίνει στο αντανακλαστικό του πιπιλίσματος, στη φυσική ανάπτυξη της ομιλίας και του δαγκώματος του παιδιού. Οι σύγχρονες πιπίλες δεν περιέχουν BPA και είναι ανθεκτικές στην επανειλημμένη αποστείρωση.

Θα θέλατε μια φωτιζόμενη, δημιουργική πιπίλα ή ένα ολόκληρο σετ δώρου;

Στη σημερινή πληθώρα προσφορών, μια φωτιζόμενη πιπίλα μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή. Διαθέτει ένα μικρό φωτάκι που βοηθά τους γονείς να τη βρουν ακόμη και στο σκοτάδι. Λειτουργεί ως ένα μαγικό φανάρι που φωτίζει το μονοπάτι προς την ευημερία και την ικανοποίηση. Και για τους γονείς που θέλουν να δώσουν στο παιδί τους λίγο περισσότερο στυλ και προσωπικότητα, δημιουργούνται οι λεγόμενες δημιουργικές πιπίλες. Διαφορετικά μοτίβα, χρώματα και επιγραφές προσδίδουν μια πρωτοτυπία. Οι πιπίλες περιλαμβάνονται επίσης σε σετ δώρων με μπιμπερό και θηλές. Κάντε την έναρξη μιας νέας εποχής ζωής πιο εύκολη με καλά επιλεγμένες πιπίλες!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest