Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Μπιμπερό

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Μπιμπερό

Το μητρικό γάλα είναι ανεκτίμητης αξίας για ένα νεογέννητο και ο θηλασμός είναι ο καλύτερος τρόπος για την παροχή του. Αλλά όταν πρόκειται για το τάισμα με μπιμπερό, μια θηλή που μοιάζει με το σχήμα του στήθους της μητέρας είναι η ιδανική επιλογή. Το μωρό σας θα νιώθει άνετα και ασφαλές και εσείς θα είστε σίγουροι ότι του παρέχετε τη διατροφή που είναι πιο κοντά στο μητρικό γάλα.

Τα μωρά θα λατρέψουν τις θηλές στις οποίες προσκολλώνται όπως στο στήθος

Oι μητέρες που αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό θηλασμού και σίτισης με μπιμπερό θα καλωσορίσουν τις θηλές σιλικόνης χωρίς ΒΡΑ. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα - όχι μόνο μοιάζουν με το σχήμα του στήθους της μητέρας, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένες από ένα ασφαλές υλικό που δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες. Χάρη στην ειδική βαλβίδα, δε θα εισχωρήσει τόσος πολύς αέρας στην κοιλιά του μωρού, πράγμα που σημαίνει λιγότερους κολικούς πόνους, υπερβολικό ρέψιμο και αέρια. Οι πιπίλες διατίθενται σε πολλά μεγάθη και με διαφορετικούς ρυθμούς ροής, καθιστώντας τις κατάλληλες τόσο για γάλα όσο και για χυλό(porridge). Εν ολιγοίς, μια σούπερ συμβουλή για ένα ευτυχισμένο και υγιές μωρό!

Συνδυάστε πιπίλες με μπιμπερό

Ένα άλλο περιζήτητο μοντέλο είναι η δυναμική πιπίλα δοκιμασμένη από γιατρούς, σχεδιασμένη για τη σίτιση με μητρικό γάλα. Εξασφαλίζει τον φυσικό ρυθμό του θηλασμού, ώστε να μη διαταράσσεται το αντανακλαστικό του θηλασμού, διατηρεί ενεργούς τους μύες του στόματος και της γλώσσας και φέρνει σε αρμονία την κατάποση και την αναπνοή. Σε συνδυασμό με ένα μπιμπερό, αποτελεί εξαιρετική λύση για τις στιγμές που η θηλάζουσα μητέρα χρειάζεται να ξεκουραστεί ή πρέπει να κάνει λίγο διάλειμμα και να περάσει χρόνο με τον εαυτόν της. Οι πιπίλες διατίθενται επίσης σε σετ δώρου με μπιμπερό. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest