Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Καθαρισμός και αποστείρωση

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Καθαρισμός και αποστείρωση

Όταν φροντίζετε το μωρό σας, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη διατήρηση της τέλειας υγιεινής των μπιμπερό και των θηλών. Ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ζωής του μωρού σας, ο τακτικός καθαρισμός και η αποστείρωση είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί η πρόληψη των λοιμώξεων και η προστασία της υγείας του. Αλλά μην ανησυχείτε, οι σύγχρονες μέθοδοι και τα προϊόντα θα κάνουν αυτή τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Ο χρόνος και η ενέργεια που εξοικονομούνται μπορούν στη συνέχεια να αφιερωθούν στο μικρό σας. Προετοιμάστε όλα όσα χρειάζεστε για τον καθαρισμό και την αποστείρωση των βρεφικών ειδών αρκετά νωρίτερα.

Παραδοσιακές και σύγχρονες μέθοδοι καθαρισμού και αποστείρωσης

Για το πλύσιμο των μπιμπερό και των θηλών του μωρού με το χέρι έχουν αναπτυχθεί βούρτσες με μαλακές τρίχες, με τις οποίες μπορείτε να απομακρύνετε εύκολα τα υγρά και τα υπολείμματα τροφών. Με τη βοήθεια μικρότερων και μεγαλύτερων βουρτσών και ειδικών καθαριστικών μέσων, μπορείτε να καθαρίζετε όλα τα μέρη των μπιμπερό και των θηλών με ακρίβεια. Ο παραδοσιακός τρόπος αποστείρωσης των μπιμπερό και των θηλών είναι ο βρασμός. Απλώς βάζετε το μπιμπερό και την πιπίλα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνετε να βράσουν για λίγα λεπτά. Αυτό θα καταστρέψει τους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια. Όλα πρέπει να ξεπλυθούν καλά πριν από τη χρήση. Οι αποστειρωτές βρεφικών μπιμπερό και θηλών που χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό ή ενέργεια μικροκυμάτων παρέχουν μια πρακτική και γρήγορη αποστείρωση.

Τι άλλο βοηθάει να διατηρούνται καθαρά τα μπιμπερό και οι θηλές των μωρών;

Ένας ειδικός στεγνωτήρας για μπιμπερό και αξεσουάρ μπορεί επίσης να είναι χρήσιμος στο σπίτι κατά τη φροντίδα βρεφών και νηπίων. Το διαχρονικά σχεδιασμένο προϊόν προσφέρει χώρο για έως και οκτώ μπιμπερό και αξεσουάρ, είναι φορητό, χωρίς BPA και ασφαλές για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest