Δωρεάν μεταφορικά με κάθε αγορά από τη μάρκα Hugo Boss!

HUGO BOSS Boss Ma Vie Eau de Parfum για γυναίκες

Διαθέσιμα   |  (ID: )
41,75
Παράδοση:
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
30,50
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
27,40

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το άρωμα HUGO BOSS Ma Vie Pour Femme θα απευθύνεται σε ισχυρές και ανεξάρτητες γυναίκες που επιδιώκουν τολμηρά τους στόχους τους και δεν φοβούνται να αναλάβουν κινδύνους. Η σύνθεση του αρώματος αποτελείται από τρία μέρη. Το πρώτο μέρος συμβολίζει τη νεωτερικότητα, το δεύτερο μέρος - θηλυκότητα και το τρίτο μέρος - εμπιστοσύνη. Οι δημιουργοί του Boss Ma Vie τονίζουν την ανάγκη να απολαύσουν τα μικρά πράγματα, μερικές φορές ένα ωραίο άρωμα ή μια βραδινή βόλτα με ένα αγαπημένο άτομο είναι αρκετή.

Κύρια συστατικά: άνθος κάκτου και ροζ φρέζια

Το Boss Ma Vie Pour Femme ανοίγει με φρέσκους τόνους λουλουδιών κάκτων, συμβολίζοντας τη νεωτερικότητα. Η λεπτή ένδειξη του ευαίσθητου τριαντάφυλλου, του γιασεμιού και της φρέζιας θυμίζει τη θηλυκότητα και τη γοητεία κάθε γυναίκας. Η υπέροχη σύνθεση συμπληρώνεται από ζεστό ξύλο κέδρου, το οποίο είναι σύμβολο εμπιστοσύνης και επιμονής. Το Boss Ma Vie Pour Femme είναι κατάλληλο για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η ιστορία του γυναικείου αρώματος HUGO BOSS Boss Ma Vie

Το άρωμα Boss Ma Vie κυκλοφόρησε από τη μάρκα Hugo Boss στις παγκόσμιες αγορές το καλοκαίρι του 2014, μέρος της γραμμής Boss Nuit από το 2012, Boss Jour από το 2013 και Boss Nuit Intense από το 2014. Έχει επίσης το ίδιο σχέδιο φιαλιδίων με τον προκάτοχό του, αλλά αυτή τη φορά οι δημιουργοί επιλέγουν μια λεπτή απόχρωση ροζ. Διαφημιστικό πρόσωπο γυναικείου αρώματος Boss Ma Vie Pour Femme από το HUGO BOSS είναι μια δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια Gwyneth Paltrow.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: