ΔΩΡΟ με αγορά από τη μάρκα Astrid!

Λάδι αμυγδάλου

Νόστιμος πειρασμός με πολλά θρεπτικά συστατικά

Τα αμύγδαλα είναι γνωστά ως «υπερτροφές» που μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην υγεία μας. Έχουν επίσης ευεργετική επίδραση στη φροντίδα των μαλλιών. Τα αμύγδαλα αποτελούν από τα ηπιότερα έλαια που δεν υπερφορτώνουν τα μαλλιά και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών. Παράλληλα, εξακολουθούν στη σύνθεσή τους να έχουν αφθονία σε θρεπτικά συστατικά όλων των ειδών. Στο παρελθόν χρησιμοποιούσαν ευρέως τα εκχυλίσματα αμυγδάλου για τη θεραπεία της ψωρίασης, του εκζέματος και άλλων παθήσεων του δέρματος.

Τι περιέχει το αμυγδαλέλαιο;

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του αμυγδαλέλαιου οφείλονται κυρίως στην τεράστια περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά και μαγνήσιο. Παρά την εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή του, το αμυγδαλέλαιο θα σας εκπλήξει με μια ελαφριά υφή σε σύγκριση με άλλα έλαια μαλλιών.

Για ποιον τύπο μαλλιών είναι κατάλληλο το αμυγδαλέλαιο;

Το αμυγδαλέλαιο είναι κατάλληλο για τη φροντίδα των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών, ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών που εμφανίζουν βραδεία ανάπτυξη και μειώνει την τριχόπτωση. Βελτιώνει ορατά την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής με πιτυρίδα, καθώς και επιλύει άλλα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής. Αφαιρεί τις σπασμένες άκρες και χάρη στην ελαφρότητά του είναι εξαιρετικό για τη φροντίδα των λεπτών μαλλιών.

Ευεργετικά αποτελέσματα του αμυγδάλου

Είτε καταναλώνετε έλαιο αμυγδάλου εσωτερικά, είτε το εφαρμόζετε εξωτερικά στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας, μπορείτε να περιμένετε ένα ευρύ φάσμα ευεργετικών αποτελεσμάτων. Το έλαιο διατηρεί το τριχωτό της κεφαλής υγιές και έτσι προαγάγει την ανάπτυξη των μαλλιών. Αποτρέπει το σπάσιμο και την υπερβολική ξήρανση των μαλλιών, απομακρύνει την πιτυρίδα και καταπραΰνει το ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής. Τα μαλλιά σας θα είναι απόλυτα ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά. Επιπλέον, το αμυγδαλέλαιο έχει εκπληκτικά προστατευτικά αποτελέσματα. Με τακτική χρήση, απολαμβάνετε υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Χρήση αμυγδάλου

Ζεσταίνετε ελαφρά μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο και κάνετε απαλές κυκλικές κινήσεις στο τριχωτό της κεφαλής. Αφήνετε το λάδι καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και πλένετε καλά τα μαλλιά σας το επόμενο πρωί. Είναι επίσης δυνατό να εφαρμόσετε αμυγδαλέλαιο κατά μήκος των μαλλιών προς τα άκρα και τέλος, να το αφαιρέσετε λούζοντας καλά τα μαλλιά σας.

Λάδι σώματος
Δεν είναι διαθέσιμο

Άλλες ενδιαφέρον πληροφορίες για την φροντίδα των μαλλιών:

Εγκυκλοπαίδεια Ομορφιάς: Φροντίδα μαλλιών

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: