Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Θήκες για πιπίλες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Θήκες για πιπίλες

Οι πιπίλες είναι απαραίτητες για πολλά μωρά για να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν πιο γρήγορα, αλλά η απώλεια ή η ρύπανση τους μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για τους γονείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια θήκη πιπίλας είναι μια εξαιρετική λύση. Θα σας επιτρέψει να έχετε πάντα την πολύτιμη πιπίλα σας κοντά σας, έτοιμη για τα μαγικά της καθήκοντα!

Ένας πρακτικός βοηθός και αξεσουάρ μόδας για το μωρό

Οι σύγχρονες θήκες πιπίλας διαθέτουν εύχρηστα χερούλια που σας επιτρέπουν να τις στερεώσετε στο καροτσάκι, στο κάθισμα του αυτοκινήτου ή στη ζώνη του παντελονιού. Πάνω απ' όλα, διατηρούν την πιπίλα υγιεινή, πράγμα πολύ σημαντικό για τα μωρά. Η θήκη από τη σειρά μας είναι κατασκευασμένη από ασφαλή υλικά και δεν περιέχει BPA, οπότε οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την υγεία του μωρού τους. Είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί, και αυτό είναι διπλά ευπρόσδεκτο για τους γονείς με μικρά παιδιά. Επιπλέον, είναι κατάλληλη για παιδιά από τη γέννησή τους. Έτσι, μια ωραία θήκη πιπίλας μπορεί να γίνει μια επιλογή δώρου για το μωρό που πηγαίνετε να επισκεφθείτε για πρώτη φορά.

Η σωστή συντήρηση της θήκης πιπίλας είναι απαραίτητη

Μια πρακτική θήκη πιπίλας είναι ένα συγκεκριμένο σύμβολο της αγάπης και της προστασίας που θέλετε πάντα να παρέχετε στο μωρό σας. Φροντίστε να αποκτήσετε μία για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όταν χρησιμοποιείτε καθημερινά πιπίλες. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι η θήκη πιπίλας δεν είναι κατάλληλη για να τη βάλετε στο πλυντήριο πιάτων ή στο αποστειρωτήριο ή να τη βράσετε. Πολύ απλά, χρειάζεται τρυφερή φροντίδα, ώστε να μπορεί να υπηρετήσει για καιρό και αξιόπιστα την οικογένειά σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest