Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ BRANDS
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΙΜΗ
-
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σετ δώρου

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Σετ δώρου

Σετ δώρου για όλες τις περιστάσεις

Είστε καλεσμένοι σε ένα πάρτι γενεθλίων ή θέλετε να ευχαριστήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα απροσδόκητο δώρο; Αυτή τη φορά σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα αγαπημένο σας άρωμα ή καλλυντικά σε σετ δώρου. Ίσως αναρωτιέστε γιατί; Επειδή τα σετ περιέχουν διαφορετικές συνθέσεις αρωμάτων και συνοδευτικών καλλυντικών από την ίδια σειρά. Διατίθενται σε διάφορες μορφές άρωμα με αφρόλουτρου ή λοσιόν σώματος και μερικές φορές περιλαμβάνουν περισσότερα από τέσσερα προϊόντα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ ότι αρκετά συχνά αυτά τα σετ δώρων προσφέρονται σε πολύ προνομιακή τιμή. Τα σετ δώρων διατίθενται σε πολυτελείς συσκευασίες και κουτιά που κάνουν το δώρο ακόμη πιο ξεχωριστό.

Σετ δώρου με αρώματα

Αυτά περιέχουν πάντα άρωμα σε διαφορετική συσκευασία και καλλυντικά από την ίδια σειρά. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, καθώς τα συνοδευτικά καλλυντικά χρησιμεύουν για να διαστρώσουν το άρωμα και να αυξήσουν τη διάρκεια και την έντασή του.  Συχνά τα σετ δώρων διατίθενται με αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος. Αν επιμένετε να έχετε πάντα ένα άρωμα στην τσάντα σας, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στα σετ δώρων που περιλαμβάνουν μια μινιατούρα (μίνι άρωμα). Κάντε μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας και με ένα απλό κλικ του ποντικιού μπορούμε να παραδώσουμε το επιθυμητό δώρο σε στην διεύθυνση σας. Οι εικόνες αντιστοιχούν στα πραγματικά προϊόντα και έτσι θα έχετε μια σαφή ιδέα για το τι θα παραλάβετε. 

Σετ δώρων με καλλυντικά 

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σετ δώρων με καλλυντικά για το σώμα, το πρόσωπο και το μακιγιάζ. Ένα σετ δώρου με καλλυντικά σώματος μπορεί να περιέχει ένα σετ από αφρόλουτρα, bath bombs, άλατα μπάνιου, κρέμα σώματος και αποσμητικό. Τα σετ δώρου με καλλυντικά προσώπου περιέχουν συνήθως μια κρέμα ημέρας και νύχτας, έναν ορό προσώπου, ένα peeling προσώπου και μια κρέμα ματιών. Τα σετ δώρου με καλλυντικά για μακιγιάζ περιέχουν όλα όσα χρειάζεστε για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ - κραγιόν, lip gloss, σκιές ματιών, makeup, ρουζ ή βερνίκια νυχιών. Αποτελούν εξαιρετική ιδέα για δώρο και διατίθενται σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα στα αριστερά μπορείτε να επιλέξετε τι προϊόντα να περιέχει το σετ, καθώς και να τα ταξινομήσετε με βάση την τιμή. 

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: