Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Παιχνίδια

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Παιχνίδια

Υποστηρίξτε το παιδί σας στην ανακάλυψη του κόσμου, των νέων λέξεων και των αντικειμένων! Το σωστό παιχνίδι θα γίνει αναντικατάστατος φίλος ή εργαλείο για κάθε μωρό ή νήπιο. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές μας σχετικά με τα δημιουργικά παιχνίδια για την ανάπτυξη των αισθήσεων και τη διασκέδαση των μικρών τυχοδιωκτών.

Βρεφικά παιχνίδια για κάθε περίσταση - από την κούνια μέχρι το κάθισμα του αυτοκινήτου

Σημαντικά οπτικά και απτικά ερεθίσματα προσφέρει στο μωρό σας από τη γέννησή του ένα μαξιλαράκι ύπνου με αρκουδάκι από ευχάριστο και μαλακό υλικό. Το ίδιο και οι χαρούμενες κουδουνίστρες με τα ασφαλή, απαλά στρογγυλεμένα σχήματα. Το παιδί σας θα λατρέψει επίσης το μαλακό βιβλίο με τους ήχους, γεμάτο πολύχρωμες εικόνες, κατάλληλο και για την ώρα του μπάνιου. Καθ' οδόν, θα διασκεδάζει με τα πολυαισθητηριακά κρεμαστά παιχνίδια, σχεδιασμένα για την κούνια, το καροτσάκι, την κούνια και το κάθισμα του αυτοκινήτου. Δεν πρέπει να παραβλέπονται οι παιδικές αισθητήριες μπάλες, τα τουβλάκια δραστηριοτήτων, τα παιχνίδια οδοντοφυΐας και τα δημιουργικά παιχνίδια νερού. Επίσης, δημοφιλής είναι ο κρεμαστός καθρέφτης με αντίθεση, εμπλουτισμένος με διαδραστικά στοιχεία που διεγείρουν την ανάπτυξη του ακουστικού, οπτικού και κινητικού συντονισμού των παιδιών. Απλά στερεώστε το στην κούνια και απολαύστε να κρατάτε το μωρό σας καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένα παιχνίδι του 21ου αιώνα και ένα πολυτελές δώρο για το μωρό - η κουβέρτα παιχνιδιού με δραστηριότητες

Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι πολυτελές σε μια οικογένεια με ένα νεογέννητο μωρό, ποντάρετε σε μια κουβέρτα παιχνιδιού με δραστηριότητες, ήδη σχεδιασμένη για νεογέννητα. Χάρη σε αυτήν, το μωρό θα μαθαίνει και θα ανακαλύπτει νέα πράγματα κάθε μέρα. Αυτό το σύγχρονο παιχνίδι παρακινεί να τεντώνεται και να πιάνει κρεμαστά παιχνίδια, βοηθώντας στη βελτίωση της όρασης, της ακοής, της αφής και των κινητικών δεξιοτήτων. Η κουβέρτα συνήθως επιτρέπει την ανάρτηση και άλλων παιχνιδιών, έτσι ώστε να διασκεδάζει το μωρό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και να το συνοδεύει τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest