Λάβετε ΔΩΡΟ - Αφρόλουτρο Hugo Boss Man - με κάθε αγορά από τη μάρκα Hugo Boss για 25 €.

Ford Mustang Mustang Sport Eau de Toilette για άνδρες 100 ml TESTER Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

Κωδικός προϊόντος: 54906 Διαθέσιμα πάνω από 10 τεμ 9,00
Χρόνος παράδοσης:
Άλλες επιλογές για Ford Mustang Mustang Sport Eau de Toilette
Σετ δώρων Ford Mustang Mustang Sport Eau de Toilette αγοράστε επικερδώς στο σετ δώρου
Παρακολουθήστε τη διαθεσιμότητα Οι ακόλουθες επιλογές είναι προσωρινά εξαντλημένες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις είναι διαθέσιμοι ξανά:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ιστορία της μάρκας Mustang ξεκίνησε το 1964 στις 9 Μαρτίου, όταν o Ford παρουσίασε το πρώτο της αυτοκίνητο Ford Mustang. Ωστόσο, το Mustang είναι γνωστό όχι μόνο στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και στον κόσμο της αρωματοποιίας. Η εταιρεία δημιουργεί αρώματα, σε συνεργασία με την Aramis, τα οποία είναι σχεδιασμένα για τους λάτρεις των αυτοκινήτων Ford Mustang. Σε κομψά φιαλίδια, είναι ενεργητικά και φρέσκα, επισημαίνοντας τη σεξουαλικότητα, το στυλ, το χάρισμα και την αποφασιστικότητα του άνδρα. Η μάρκα προσφέρει επίσης αρώματα για γυναίκες. Τα αρώματα γίνονται ένα σύμβολο της αμερικανικής ευημερίας και μια υπέροχη εμπειρεία για κάθε άνθρωπο που νιώθει αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: