Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Chloé Nomade Eau de Toilette για γυναίκες

Διαθέσιμα   |  (ID: )
51,25
Παράδοση:
Διαθέσιμα   |  (ID: )
30,10

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το άρωμα Chloé Nomade (Edt) από το 2019 είναι μια χρονιά νεότερη και πιο ηλιόλουστη έκδοση του αρώματος με το ίδιο όνομα. Θα προσελκύσει παθιασμένους ταξιδιώτες, μοντέρνους ψηφιακούς νομάδες και γυναίκες που εκτιμούν την ελευθερία τους. Και τα δύο αρώματα προέρχονται από το εργαστήριο του διάσημου αρωματοποιού Quentina Bische, ο οποίος αποσπά επιδέξια την προσοχή από το θρυλικό άρωμα Chloé Chloé . Το διαφημιστικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η γαλλική ηθοποιός Ariane Labed, που συμβολίζει τη σύγχρονη γυναίκα: φυσικό, λαμπερό και τολμηρά κομψό.

Από λίτσι έως φρέζια και βελανιδιά

Γυναικείο άρωμα Chloé Nomade (Edt) είναι μια πραγματική ωδή στη θηλυκότητα. Η σύνθεση ανοίγει με αφρώδεις χορδές λίτσι. Απαλές φρέζιες προστίθενται στην καρδιά του αρώματος και η βάση ανήκει στο βρύο βελανιδιάς, το οποίο προσθέτει ένα δυνατό γήινο αεράκι στο δάσος. Έχετε την ευκαιρία να τονίσετε την ελκυστικότητά σας με το άρωμα Chloé Nomade (Edt).

Να είστε κομψοί με το άρωμα Chloé Nomade

Το άρωμα Chloé Nomade διατίθεται σε δύο εκδόσεις όπως τοeau de parfum και το eau de toilette. Η συμβουλή μας είναι: χρησιμοποιήστε το Chloé Nomade eau de toilette κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ για βραδινή χρήση επιλέξτε το eau de parfum. Η σύνθεση και των δύο εκδόσεων είναι παρόμοια. Το άρωμα Chloé Nomade (2018) έχει κυρίαρχες χορδές από βελανιδιά, δαμάσκηνο mirabella και freesias. Τα κύρια συστατικά του eau de toilette είναι το λίτσι, η βελανιδιά και η φρέζια. Πάρτε και τις δύο εκδόσεις, χωρίς δισταγμό - από το πρωί έως αργά το βράδυ για να είναι σαγηνευτική, ελαφρώς μυστηριώδης και σίγουρα πολύ επιθυμητή

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: