Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Carner Barcelona Woody Collection D600 Eau de Parfum unisex

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το ισπανικό εμπορικό σήμα Carner Barcelona είναι νέο στην αγορά από το 2006. Ο δημιουργός της μάρκας είναι απόγονος των τεχνιτών που ασχολούνται με την κατασκευή δερμάτινων ειδών. Από νεαρή ηλικία, ο σχεδιαστής έχει προσελκύσει τα μυστικά της δημιουργίας αρωμάτων, έναν κόσμο όπου αισθάνεται η αρμονία και η σιωπή. Τα φιαλίδια είναι καθαρά σε λευκό και μαύρο, θυμίζουν τη σιωπηλή εποχή, και το ασημένιο λογότυπο συμβολίζει τις πύλες του παλιού σιδερένιου σιδήρου, ένα αφιέρωμα στην αρχαιότητα. Τα καπάκια είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο - έτσι ο σχεδιαστής υπογραμμίζει την παρουσία ξύλινων χορδών στις συνθέσεις.

Τα αρώματα Carner Barcelona είναι εκκεντρικά, ελκυστικά, τα οποία υπογραμμίζουν ότι δεν θέλουν να υπακούσουν στους νόμους της μαζικής αγοράς που έχουν σχεδιαστεί για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Η Sarah Carner δημιουργεί εκπληκτικές συνθέσεις υπό την καθοδήγηση μερικών από τους πιο γνωστούς αρωματοποιούς στον κόσμο - Daniela Andrie , Christoph Renault και άλλοι. Συνθέσεις που περιέχουν πάθος, συγκίνηση, μαγεία, πολυτέλεια. Κάθε αρωματικό Carner Barcelona μπορεί να γίνει τηλεφωνική κάρτα για πολλά χρόνια για καθέναν από εμάς.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: