Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Bi-Oil Gel Τζελ σώματος για γυναίκες

          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
14,15
Παράδοση:
Διαθέσιμα   |  (ID: )
8,60
Διαθέσιμα από 13 τεμ.   |  (ID: )
4,60

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Γνωρίστε τη μάρκα Bi-Oil , η οποία είναι επίσης υπεύθυνη για τη δημιουργία του πλέον θρυλικού λαδιού για τη μείωση ουλών, ραγάδων και χρωστικών κηλίδων . Η Bi-Oil είναι η νούμερο ένα σε αυτόν τον τομέα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματά του έχουν αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες και έχουν βραβευτεί με εκατοντάδες βραβεία καλλυντικών.

Bi-Oil: Η πλούσια ιστορία της μάρκας

Ο Dieter Beier είναι ο δημιουργός του περίφημου Bi-Oil, ο οποίος εισήγαγε αυτό το προϊόν στην αγορά της Νότιας Αφρικής ήδη απο το 1987 ως λάδι για ξηρό δέρμα. ΤΟ λάδι σώματος σε μια δυσδιάκριτη συσκευασία κρυβόταν στα ράφια των τοπικών φαρμακειών για χρόνια μέχρι την αλλαγή της χιλιετίας, όταν ο Beier συνταξιοδοτήθηκε και άφησε την εταιρεία του Union Swiss στους αδερφούς Leschert. Αυτοί ήταν που αποκάλυψαν πλήρως τις δυνατότητες του Bi-Oil, ερεύνησαν τις κριτικές του και διαπίστωσαν ότι πολλοί θαυμαστές επαίνεσαν το λάδι για την ικανότητά του να μειώνει τις ουλές, τις ραγάδες και τις χρωστικές κηλίδες. Ως εκ τούτου, οι Leschers διεξήγαγαν τη δική τους μελέτη, η οποία επιβεβαίωσε αυτά τα αποτελέσματα. Άλλαξαν τη συσκευασία του προϊόντος, ξεκίνησαν μια εκστρατεία μάρκετινγκ και η Bi-Oil έγινε το νούμερο ένα προϊόν της Νότιας Αφρικής για ουλές και ραγάδες μέσα σε 5 χρόνια. Δεν υπήρχε πλέον κανένα εμπόδιο στην επέκταση στις παγκόσμιες αγορές.

Bi-Oil για ουλές και ραγάδες

Το 2002, το θρυλικό Bi-Oil ήρθε με μεγάλη φήμη στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες. Οι ενθουσιώδεις κριτικές εξαπλώνονται με την ταχύτητα του φωτός και το Bi-Oil γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν ουλές, ραγάδες και υπερβολική μελάγχρωση. Όλα τα προϊόντα αυτής της μάρκας είναι δερματολογικά ελεγμένα, η εταιρεία Bi-Oil είναι φιλική προς το περιβάλλον, όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες . Το λάδι προτείνεται απο δερματολόγους, συγκεντρώνει αμέτρητα βραβεία και σε πολλές χώρες γίνεται το πιο ευπώλητο και δημοφιλές προϊόν για ουλές και ραγάδες. Τα αποτελέσματα του εκπλήσσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα καλλυντικά προϊόντα Bi-Oil συνδυάζουν τα ευεργετικά αποτελέσματα των φυτικών εκχυλισμάτων και ένα ειδικό λάδι που εξασφαλίζει απορρόφηση στο δέρμα χωρίς λιπαρή μεμβράνη.

Gel Bi-Oil για ξηρό δέρμα

Το λάδι για ουλές και ραγάδες είναι το μοναδικό προϊόν της μάρκας Bi-Oil εδώ και πολλά χρόνια, σήμερα θα βρείτε ένα άλλο εξαιρετικό προϊόν στη γκάμα τους. Είναι ένα gel για ξηρό δέρμα , το οποίο ενυδατώνει και θρέφει το ξηρό δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Περιέχει το θρυλικό Bi-Oil και το συνδυάζει με θρεπτικό βούτυρο καριτέ. Τα αποτελέσματα του είναι εξαιρετικά, αλλά μπορούμε μόνο να μαντεύουμε το αν θα φτάσει στη φήμη του μεγαλύτερου καλλυντικού αδερφού του. Ο πήχης είναι πολύ ψηλός .

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: