Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Αλλαξιέρες μιας χρήσης

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αλλαξιέρες μιας χρήσης

Οι υφασμάτινες πάνες είναι ένας πρακτικός και υγιεινός βοηθός για τους γονείς που φροντίζουν μικρά παιδιά. Οι πάνες μιας χρήσης προσφέρουν αξιόπιστη προστασία του στρώματος από τις ακαθαρσίες κατά την αλλαγή, τον απογαλακτισμό των μωρών από τις πάνες ή κατά την περίοδο μετά τον τοκετό.

Γιατί δεν πρέπει να λείπουν οι πάνες μίας χρήσης για αλλαγή στο σπίτι

Τι μπορούν να σας προσφέρουν αυτές οι πάνες μιας χρήσης; Το πρώτο και πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η υψηλή απορροφητικότητα. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό τους και εμποδίζουν τη διαρροή υγρών στο στρώμα. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς αποφεύγετε τους λεκέδες, τις δυσάρεστες οσμές και διευκολύνετε πολύ τη συντήρηση του στρώματός σας. Επιπλέον, το υλικό στις αλαξιλερες είναι φιλικό προς το δέρμα και πληροί επίσης τις προδιαγραφές για προϊόντα υγιεινής. Η επιφάνειά τους είναι ευχάριστη στην αφή, ώστε το μωρό να αισθάνεται άνετα - ξαπλωμένο ή καθιστό. Αυτό θα είναι ευπρόσδεκτο από κάθε γονέα που θέλει να εξασφαλίσει την άνεση και την ασφάλεια του απογόνου του με φυσικό τρόπο.

Ευπρόσδεκτοι βοηθοί στην καθημερινή φροντίδα των παιδιών, αλλά και σε άλλες καταστάσεις

Οι πάνες μίας χρήσης θα σας ενθουσιάσουν με την πρακτικότητά τους. Είναι ελαφριές, εύκολες στη μεταφορά και απλές στη χρήση, πάντα και παντού στη διάθεσή σας. Με τη βοήθεια τους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν αλλάζετε ή βάζετε το μωρό σας στο γιογιό, το περιβάλλον του θα είναι καθαρό, στεγνό και άνετο. Και μπορούν επίσης να σας φανούν χρήσιμα και σε άλλες περιπτώσεις όπου πρέπει να προστατεύσετε τις επιφάνειες και να διατηρήσετε την υγιεινή. Για παράδειγμα, όταν φροντίζετε άτομα με ακράτεια, ως αντικατάσταση τουαλέτας έκτακτης ανάγκης όταν ταξιδεύετε, για ιατρικούς σκοπούς ή σκοπούς αποκατάστασης, για οικιακό μανικιούρ και πεντικιούρ, καθώς και για ζωγραφική και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Ελαχιστοποιούν πάντα την ακαταστασία και διευκολύνουν τον καθαρισμό.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest