Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Αλλαγή πάνας

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αλλαγή πάνας

Τα νεογέννητα μωρά χρειάζοντια αλλαγή πάνας εννέα φορές σε 24 ώρες και τα μεγαλύτερα μωρά περίπου επτά φορές. Εκτός από τη νύχτα, σε γενικές γραμμές, ένα μωρό δεν πρέπει να είναι σε μία πάνα για περισσότερες από τρεις ώρες. Όπως μπορείτε να δείτε, η αλλαγή της πάνας είναι ένα σημαντικό μέρος της φροντίδας του μωρού. Ως εκ τούτου, απαιτεί τον κατάλληλο εξοπλισμό για να διασφαλιστεί η συνολική του άνεση. Αυτή η ενότητα συγκεντρώνει προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα που θα κάνουν τη διαδικασία αλλαγής ευκολότερη και καλύτερη.

Φροντίδα, προστασία και άνεση σε ένα

Επιλέξτε όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη και υγιεινή αλλαγή του μωρού σας σε ένα μέρος. Από την ενυδατική και καταπραϋντική φροντίδα για το εξάνθημα της πάνας μέχρι τις μαλακές πάνες από ύφασμα και τις εξαιρετικά πρακτικές αλλαξιέρες μίας χρήσης. Με αυτά τα προϊόντα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μωρό σας θα έχει τη μέγιστη άνεση, προστασία και καθαριότητα σε κάθε αλλαγή.

Έχετε ξαναχρησιμοποιήσει πάνες από ύφασμα;

Πρόσφατα, οι πάνες από ύφασμα βρίσκονται και πάλι σε έξαρση. Είναι περιζήτητες από γονείς που προτιμούν τα φυσικά και ήπια υλικά ή από γονείς μικρών παιδιών που πάσχουν από αλλεργίες. Οι πάνες από ύφασμα αφήνουν τον αέρα να τις διαπεράσει φυσικά και ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος. Είναι φιλικές προς το περιβάλλον επειδή μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, προσαρμόζονται τέλεια στο σώμα του μωρού, το οποίο αισθάνεται πολύ άνετα μέσα σε αυτές. Ωστόσο, οι πάνες μουσελίνας σε παστέλ χρώματα δεν είναι μόνο για αλλαγή, αλλά και ως κουβέρτες ή μαξιλάρια θηλασμού, οπότε σίγουρα ανήκουν στο σετ κάθε νεογέννητου.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest