Δωρεάν μεταφορικά με κάθε αγορά από τη μάρκα Hugo Boss!

ZIRH Ikon Eau de Toilette για άνδρες

          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
11,15
Παράδοση:

Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.
Διαθέσιμα   |  (ID: )
8,70
Διαθέσιμα   |  (ID: )
1,15

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η αμερικανική μάρκα ZIRH ιδρύθηκε το 1995 από τους Frank Voelkl και Givaudan. Η ZIRH είναι μια premium μάρκα που εστιάζει αποκλειστικά στους άνδρες και στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων τους. Η συλλογή περιλαμβάνει ποιοτικά προϊόντα που προσφέρουν συνδυασμό των καλύτερων συστατικών και της τελευταίας τεχνολογίας και καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες περιποίησης και ξυρίσματος του ανδρικού δέρματος.

Με μια ισχυρή λατρεία σε όλο τον κόσμο, το ZIRH είναι η κατάλληλη επωνυμία για διασημότητες, επαγγελματίες αθλητές, μουσικούς και όλους τους άνδρες που εκτιμούν αυτή τη νηφάλια αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική προσέγγιση στην περιποίηση του δέρματος και μια προσαρμοσμένη εμφάνιση. Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά με έμφαση στους άνδρες - από την αδιαμφισβήτητη συσκευασία και τα επιλεγμένα στο χέρι συστατικά μέχρι την υφή των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα αυτής της μάρκας φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στη φροντίδα της εξωτερικής σας εμφάνισης. Αφού δοκιμάσετε τα προϊόντα της μάρκας ZIRH, δε θα αναζητήσετε κάτι άλλο.

Στην γκάμα της μάρκας θα βρείτε επίσης ανδρικά αρώματα, τα οποία άρχισαν να εμφανίζονται μόλις το 2001. Τα αρώματα ZIRH είναι ελαφριά, φρέσκα, αλλά ταυτόχρονα πλούσια και πρωτότυπα με διαφορετικές νότες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: