Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS ΣΕΙΡΑ
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Τσιμπιδάκια φρυδιών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Τσιμπιδάκια φρυδιών

Το τσιμπιδάκι είναι ο καλύτερος και μέχρι στιγμής αξεπέραστος βοηθός στην καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ειδικά στο πρόσωπο. Με ένα καλό τσιμπιδάκι μπορείτε εύκολα να πετύχετε ένα τέλεια περιποιημένο φρύδι. Τα τσιμπιδάκια ανήκουν στον καλλυντικό εξοπλισμό κάθε γυναίκας και άνδρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν καν να φανταστούν τη φροντίδα του σώματος χωρίς αυτό και γι'αυτο το έχουν πάντα μαζί τους .

Μπορείτε επίσης να έχετε τσιμπιδάκια με λαβή ή φωτισμό

Η αγορά προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τσιμπιδάκια από διάφορες μάρκες καλλυντικών. Το εργαλείο αυτό μπορεί να διαφέρει κυρίως σε σχήμα, υλικό και μέγεθος. Ορισμένα τσιμπιδάκια συμπληρώνονται από λαβή για εύκολη χρήση, ενώ διατίθενται και πρακτικά τσιμπιδάκια με φωτισμό. Χάρη στα εύχρηστα αυτά τσιμπιδάκια, δεν θα χάσετε ούτε τρίχα!

TOP Tweezers: Sally Hansen Eazy Tweezy

Στους πελάτες μας άρεσαν τα τσιμπιδάκια φρυδιών Sally Hansen Eazy Tweezy. Η φαρδιά μύτη και λαβή σας εγγυάται μια ακριβή και εύκολη περιποίηση των φρυδιών. Η μάρκα Sally Hansen είναι ένας αμερικανικός θρύλος, που σήμερα εκτός από την κατηγορία της αποτρίχωσης εστιάζει και στα βερνίκια νυχιών (προσφέρει πάνω από 300 αποχρώσεις ), στην περιποίηση νυχιών, στα προϊόντα self tan και στα καλλυντικά βοηθήματα. Δείτε τι μπορείτε να παραγγείλετε από αυτή τη μάρκα εκτός από τα σούπερ τσιμπιδάκια.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest