10% έκπτωση στο 2ο προϊόν στην κατηγορία "Καλλυντικά σώματος"!

Trussardi My Land Eau de Toilette για άνδρες

          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
21,15
Παράδοση:
Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η πολυτελής ιταλική μάρκα Trussardi υπάρχει για περισσότερα από 100 χρόνια και εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας. Στα διάφορα προϊόντα του θα βρείτε εικόνες λαγωνικών, που συμβολίζουν την ευκινησία και την ενέργεια. Τα αρώματα Trussardi δεν ήταν ποτέ τόσο καλά στο κύμα της μόδας. Η μάρκα προσθέτει πάντα κάτι μοναδικό σε αυτά - Orient με σύγχρονο τρόπο, ένα ιδιαίτερο μείγμα λουλουδιών, φρούτων και μόσχου, αισθησιακό δέρμα αριστοτεχνικά συνδεδεμένο με ξυλώδεις χορδές… Χάρη σε αυτές τις ιδέες, δημιουργούνται διαχρονικά και καλά φορεμένα αρώματα με συνοδευτικά καλλυντικά. Νέα γυναικεία και ανδρικά αρώματα από την Trussardi έχουν κατακτήσει Ευρώπη, Αμερική και Ασία και εξακολουθούν να προσελκύουν νέους θαυμαστές. Θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος; Καταπλήξτε το αντίθετο φύλο; Επιλέξτε τα αρώματα Trussardi!

Trussardi: Ιταλική παράδοση και στυλ

Το πεδίο εφαρμογής της μάρκας Trussardi, το οποίο ίδρυσε ο Dante Trussardi το 1911 για να κατασκευάζει δερμάτινα γάντια, έγινε σταδιακά πολύ ευρύ. Σε όλη τη μακρόχρονη ιστορία του, έχει σχεδιάσει ρούχα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αθλητικά ρούχα, αρώματα, δερμάτινα είδη, τηλέφωνα, εσωτερικούς χώρους αεροσκαφών και αυτοκίνητα Alfa Romeo. Το 1988 είχε την τιμή να ντύσει τους Ιταλούς Ολυμπιονίκες. Η πιο εξέχουσα προσωπικότητα της εταιρείας ήταν ο Nicola Trussardi (1942–1999), ο οποίος την ανέλαβε το 1965. Η σημερινή γενιά των κληρονόμων Trussardi διατηρεί επίσης την ιταλική εθνική κληρονομιά μέσω αυτής.

Επιθυμητά αρώματα Trussardi

Δημιουργήθηκε το πρώτο άρωμα Trussardi (γυναικείο 1984). Τα αρώματα της Trussardi με τις μεγαλύτερες πωλήσεις αντιπροσωπεύονται από το Riflesso (ανδρικό 2017), το οποίο ενσαρκώνει την αρρενωπή δύναμη, τη σεξουαλική έλξη και την τρυφερότητα, που ταράζει αξιόπιστα τις γυναικείες καρδιές. Την ίδια χρονιά, το δημοφιλές γυναικείο αρωματικό νερό Donna Goccia a Goccia βγήκε επίσης στις παγκόσμιες αγορές. Δημοφιλοί αρώματα έινια επίσης το My Land (2012 άνδρες), Delicate Rose (2012 γυναίκες), Black Extreme (2014 άνδρες), My Scent (2015 γυναίκες) και The Black Rose (2017 unisex) από τη συλλογή Exclusive. Το ανατολίτικο άρωμα Amber Oud (ανδρικό 2016), που δημιουργήθηκε για σύγχρονους κυρίους με τη χρήση των πιο σπάνιων αρωματικών ρητινών, λειτουργεί ως η είσοδος στο Παραμύθι των Χιλίων και Μία Νυχτών. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί…

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν